Szerintetek mondhatom magamra az, hogy szűz vagyok?
A barátom a múltkor megujjazott viszont nem véreztem és egyáltalán nem is fájt, mert nagyon kellemes volt. Évekig verseny táncoltam, most lovagolok és a sportorvosom már évekkel ezelőtt, azt mondta, hogy a szűzhártyám a sok sport miatt elszakadt, így konkrétan nekem már nincs. Ezt pluszba még 2 orvos is megerősítette. Szóval szerintetek mondhatom azt, hogy még szűz vagyok?
Normális válaszokat kérek! :)
Előre is köszi!
16/L
a csók meredek de már megujjazott? Jézusom :D
hogy miért nem vagy már szűz ha megujjazott? mert az azért már egy elég "durva" szexuális élmény, hiszen történik behatolás, még ha nem is nemiszervvel de ujjal, egy másik féltől. az én véleményem szerint ez már nem számít szüzességnek, mert jártak már a barlangodban...
szerintem nem azert szuz hartya mert azert vagy szuz mert az ott van azert a ferfiak nm lehetnek szuzek mert nekik nincs.
szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!