Egy friss és komolynak induló kapcsolatban mikortól nem tűnik 'gáznak' a szüzesség elvesztése?
Nagyon vágyok rá,de persze tűrtőztetem még magam,mert nem szeretném,ha azt hinné hogy ennyire könnyen beadom a derekam..hogy 'olyan' lány vagyok.
2 hete járunk, én 19/l vagyok.
hátha szüzességről van szó, akkor egy kicsit több talán.
akkor feküdj le vele, amikor úgyérzed h ő neki szívesen odaadnád.
ha eztmár most érzed, akkor nemtom :D
mondjuk 1 hónap? vagy 2?
én mondjuk fél évet vártam, de én 16 és 17 között voltam, azért :)
Hm..én 17 évesen vesztettem el a szüzességem.
A barátom tudta,hogy nekem ő az első és türelmesen várt :-)
Szóval annak ellenére,hogy 5 hónapig nem történt meg a konkrét behatolás,kitartott mellettem...Ebből le is szűrtem szépen,hogy nem csak a szexre kellek.
Mondjuk kb. 2 hónap után azért már volt petting,aminek része ugye az orál...Nekem még ez is új volt,úgyhogy én mindent tőle "tanultam".
Ebben az esetben te "diktálod a feltételeket",és ha szeret akkor vár rád. (Tudom,hogy elcsépeltem hangzik,de tényleg így van).
Nem erőszakolhatja rád,és ha emiatt elhagy,akkor nem szeretett eléggé.
Mondjuk nekem az sosem fordult meg a fejemben,hogy azért nem akarok vele lefeküdni,mert akkor "olyan"lánynak tart.
Ne ez alapján add oda a szüzességed :-)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!