Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 évesen,1 éves kapcsolatban...

15 évesen,1 éves kapcsolatban milyen finomabb dologgal újítsak be, hogy ne legyen belőle szüzesség elvesztése? /fiú/

Figyelt kérdés
15 éves leszek... Szerintetek jó lenne ha már most elkezdenék kisebb fajta nemi életet élni a barátnőmmel? Ha igen akkor mik azok a (kisebb) dolgok amiket ő talán szeretne, igényelne, mi az ami ilyen korban szerintetek még beleférne? Megbeszéltük hogy 16 év alatt nagyon nem szeretné egyikünk sem a szüzesség elvesztését. Mit javasoltok? Most úgy érzem hogy én szinte mindent oda lennék képes neki adni, mert nagyon szeretem, de ez még eléggé korai lenne. Mellét már láttam, felül már láttuk egymást. Nem akarok nagyon semmit erőltetni, csak finoman '' közeledni ''
2009. nov. 3. 15:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
Petting rulzzz. Simogassátok egymást és a kezeddel kis is elégítheted.
2009. nov. 3. 15:50
 2/24 anonim ***** válasza:
84%

hat egy petting jöhet szerintem..bár attól függ mien a varátnőd!

Én is mindég ezt csinálom a barátnőmmel és mind 2 en nagyon élvezük!

Már orgazmus is volt..csakis pettingel!

üdv!

15/F

2009. nov. 3. 15:51
 3/24 A kérdező kommentje:
Sötétben/Világosban? Ruhában vagy levetkőzve?
2009. nov. 3. 15:53
 4/24 anonim ***** válasza:
84%
Az a lényeg hogy élvezzétek. tapasztaljátok ki mind.
2009. nov. 3. 15:54
 5/24 anonim ***** válasza:
17%
Hát nemtudom. Aztán majd évekig pettingeltek aztán elmegy a diszkóba és egy pillanat alatt lefekszik valakivel. Vagy megismer valami huszonévest és azzal fekszik le. Szóval én nem várnék a helyedben. Elmúlsz húst mint ahogy én és aztán már nem kellesz a lányoknak. Addig kell iparkodni. Jaj ha én visszamehetnék az időben hogy ezt el mondjam magamnak akkor most nem itt lennék.
2009. nov. 3. 15:55
 6/24 anonim ***** válasza:
17%
Atyavilág!!!! Ha te 15 vagy, a barátnőd hány éves? Normálisak vagytok? Nem túl korai ez egy kicsit? 26/L
2009. nov. 3. 15:56
 7/24 anonim ***** válasza:
83%
Kedves 15.55! Mondd hány éves vagy? Ennyi erővel, ne is legyen barátnője, csak menjen el bulizni és dugjon meg minden csajt? Majd a végén még azt mondod, hogy gumit se használjon.
2009. nov. 3. 15:59
 8/24 anonim ***** válasza:
79%

szóval megismer vmi huszonévest és azzal fekszik le <-> te elmúltál húsz és nem kellesz a lányoknak? van egy kis ellentmondás

a kérdezőnek: nemkell elkapkodni, és értékeld nagyon hogy neked összejött egy szerelem már abban a korban, ami nem csak a szexről szól!

2009. nov. 3. 16:03
 9/24 A kérdező kommentje:
15-15
2009. nov. 3. 16:06
 10/24 anonim ***** válasza:
27%
15:59 es kezdjükott nem hozzád szóltam. De azért válaszolok. Én sajnos 20 évesen voltam először lánnyal. Pedig lehettem volna hamarabb is elég sokkal. Azóta viszont nem volt senkim. Szóval ha 17 éves koromban jobban iparkodtam volna akkor most nem lennék ilyen élményszegény. De nem is gondoltam akkor még hogy nem fognak jönni későb a lányok. Bár tudtam volna. És eleve minek várni. Élj a mának. Mivan ha holnap elüt az autó?
2009. nov. 3. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!