Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 évesen,1 éves kapcsolatban...

15 évesen,1 éves kapcsolatban milyen finomabb dologgal újítsak be, hogy ne legyen belőle szüzesség elvesztése? /fiú/

Figyelt kérdés
15 éves leszek... Szerintetek jó lenne ha már most elkezdenék kisebb fajta nemi életet élni a barátnőmmel? Ha igen akkor mik azok a (kisebb) dolgok amiket ő talán szeretne, igényelne, mi az ami ilyen korban szerintetek még beleférne? Megbeszéltük hogy 16 év alatt nagyon nem szeretné egyikünk sem a szüzesség elvesztését. Mit javasoltok? Most úgy érzem hogy én szinte mindent oda lennék képes neki adni, mert nagyon szeretem, de ez még eléggé korai lenne. Mellét már láttam, felül már láttuk egymást. Nem akarok nagyon semmit erőltetni, csak finoman '' közeledni ''
2009. nov. 3. 15:48
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Nem kell rögtön a sex...Abból csak az sül ki,hogy neked jó,de mivel még nem ismerted ki a barátnőd testét,ezért ő boldogtalan lesz.Petting mindenféleképpen.Elöbb ismerd meg kívül belül =)
2009. nov. 5. 10:25
 22/24 anonim ***** válasza:
46%

ha még nem nyaltad ki, hát itt az alkalom ;)

15 évese? 1 év járás után?

simán belefér, valamikor el kell kezdeni!

2009. nov. 8. 18:14
 23/24 anonim válasza:
Gondolom 22 évesen már csak megvolt :D
2016. jan. 20. 04:35
 24/24 anonim válasza:
Mi lett végül? 🙂
2019. dec. 28. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!