Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tampon? Elore is koszonom a...

Tampon? Elore is koszonom a valaszokat!

Figyelt kérdés

En azt olvastam hogy 6-7 orankent (persze erossegtol fugg)

Amugy suliba mennek es 7 ora lenne (tesi is) szerintetetek mit csinaljak? Csak tamponom van.. Esetleg tegyek be vastagabbat? Csak azt meg nem lesz nehez kiszedni?:/

es hat azert nem akarok ott cserelni mert nem valami higenikus... Ja es nem szoktam surun hasznalni sot nagyon nagyon ritkan.

2013. okt. 24. 21:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem alul aki benez az belat es sok lany kicsik nagyok ugy nezik meg h van e benn vki h beneznek (???) es nem akarom h amikor beneznek az en intim tajekom lassak :D (mert guggolva szoktam ki be helyezni.)
2013. okt. 24. 21:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Gyakorold még, állva :) Addig inkább hanyagold suliban hosszabb távra.
2013. okt. 24. 21:55
 13/20 A kérdező kommentje:
De holnap muszsj hasznalnom mert elfogyott a betetem://
2013. okt. 24. 22:01
 14/20 anonim ***** válasza:

semmi baj nem lesz. amugy meg nehogy hajnalban rohanj mar tisztasagiert, tegyel be zsepit.

egyebkent a kb 6 ora a maximum, de 3-4 utan mar illene.

2013. okt. 24. 22:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Én akkor azt csinálnám h vmelyik órán (pl tesin) kikérezkednék, olyankor csak nincs olyan tobzódás a wc-ben, cserélhetsz nyugodtan :)
2013. okt. 24. 22:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha túl sokáig hagyod bent a tampont, akkor a kisebbik baj, hogy kaphatsz fertőzéseket is.
2013. okt. 25. 06:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Éjszaka is bent van 8-10 órát is akár.. egy alkalomtól nem lesz bajod.

Én nem mosok kezet, és semmi bajom nem volt soha, szerintem attól, hogy fogdosom azt a csapot, ami tele van bacikkal, nem lesz tisztább, csak koszosabb.. amúgy se volt soha szappan, nekünk meg tök messze volt a wc középsuliba, nem fogok az egész folyosón egy szappanal végigmenni, amúgy meg hová teszem, amíg intézem a wcn a dolgomat? vagy táskával menjek?? Nem kell túlbonyolítani.

Reggel a zsebedbe teszel egy tampont, majd a suliba órán kikéredzkedsz, és elintézed (azért siess, 5 perc nagyon sok, igazából 10 másodperc körül kéne lennie, ha belejössz.) Ennyi.

2013. okt. 25. 15:53
 18/20 anonim válasza:

KÉZFERTŐTLENÍTŐ! :)

Én is azzal cserélek suliba! :)

2013. okt. 25. 17:02
 19/20 Dionsyia ***** válasza:

Egy védőnő mondta, hogy 2 óra múlva elviekben a felszívott vér már elkezd bomlani.... na ezért nem kell sokáig benntartani azt a tampont, főleg hogy a női izmaidat is elég rendesen tacb csra vágja. Előbb-utóbb.

Ha hajnalban el tudsz rohanni tisztaságiért is, akkor betétért is ugyanúgy :D

2013. okt. 25. 22:26
 20/20 anonim válasza:

Ha benn hagyod tegyél betétet is.

Mert tuti biztos hogy átázol!

2013. nov. 2. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!