Tampon? Elore is koszonom a valaszokat!
En azt olvastam hogy 6-7 orankent (persze erossegtol fugg)
Amugy suliba mennek es 7 ora lenne (tesi is) szerintetetek mit csinaljak? Csak tamponom van.. Esetleg tegyek be vastagabbat? Csak azt meg nem lesz nehez kiszedni?:/
es hat azert nem akarok ott cserelni mert nem valami higenikus... Ja es nem szoktam surun hasznalni sot nagyon nagyon ritkan.
semmi baj nem lesz. amugy meg nehogy hajnalban rohanj mar tisztasagiert, tegyel be zsepit.
egyebkent a kb 6 ora a maximum, de 3-4 utan mar illene.
Éjszaka is bent van 8-10 órát is akár.. egy alkalomtól nem lesz bajod.
Én nem mosok kezet, és semmi bajom nem volt soha, szerintem attól, hogy fogdosom azt a csapot, ami tele van bacikkal, nem lesz tisztább, csak koszosabb.. amúgy se volt soha szappan, nekünk meg tök messze volt a wc középsuliba, nem fogok az egész folyosón egy szappanal végigmenni, amúgy meg hová teszem, amíg intézem a wcn a dolgomat? vagy táskával menjek?? Nem kell túlbonyolítani.
Reggel a zsebedbe teszel egy tampont, majd a suliba órán kikéredzkedsz, és elintézed (azért siess, 5 perc nagyon sok, igazából 10 másodperc körül kéne lennie, ha belejössz.) Ennyi.
KÉZFERTŐTLENÍTŐ! :)
Én is azzal cserélek suliba! :)
Egy védőnő mondta, hogy 2 óra múlva elviekben a felszívott vér már elkezd bomlani.... na ezért nem kell sokáig benntartani azt a tampont, főleg hogy a női izmaidat is elég rendesen tacb csra vágja. Előbb-utóbb.
Ha hajnalban el tudsz rohanni tisztaságiért is, akkor betétért is ugyanúgy :D
Ha benn hagyod tegyél betétet is.
Mert tuti biztos hogy átázol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!