Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tampon? Elore is koszonom a...

Tampon? Elore is koszonom a valaszokat!

Figyelt kérdés

En azt olvastam hogy 6-7 orankent (persze erossegtol fugg)

Amugy suliba mennek es 7 ora lenne (tesi is) szerintetetek mit csinaljak? Csak tamponom van.. Esetleg tegyek be vastagabbat? Csak azt meg nem lesz nehez kiszedni?:/

es hat azert nem akarok ott cserelni mert nem valami higenikus... Ja es nem szoktam surun hasznalni sot nagyon nagyon ritkan.

2013. okt. 24. 21:39
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
6-7 orankenti csereles a jo
2013. okt. 24. 21:40
 2/20 anonim ***** válasza:
Baromira ne hagyd bent 7 órán keresztül. Oké, kevésbé higiénikus, de viszel magaddal intim törlőkendőt, előtte utána kézmosás (ez amúgy is mindenhol alap), más is így oldja meg.
2013. okt. 24. 21:41
 3/20 anonim ***** válasza:
miért ne volna higiénikus... tessék szépen vinni magaddal egy kis szappant és kezet tudsz mosni előtte. a wc-re meg nem kell ráülni a cseréhez. vagy ha úgy szoktad, akkor tedd körve wc papírral. 7 órát egy erősebb napon nem bír ki a tampon, pláne nem tesivel.
2013. okt. 24. 21:41
 4/20 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért ne cserélhetnéd ki suliban! Mosdóban mosol előtte kezet. Mi ebben olyan unhigénikus?

Te érzed, hogy milyen gyakran kell cserélni.

2013. okt. 24. 21:42
 5/20 A kérdező kommentje:
Igen de a mi sulinkban alulrol az nem lat be aki nem akar es kicsik is vannak (ugyertem h altalanosba jarok) raadasul idom sincs nagyon mert rovidek a szunetek a wc meg messze van. De mi tortenne ha bennhagynam? (Csak mert a tajekoztaton ez allt h 6-8 ora..)
2013. okt. 24. 21:42
 6/20 A kérdező kommentje:
Rendben akkor masik kerdes mi tortenik ha bennhagyom?
2013. okt. 24. 21:44
 7/20 anonim ***** válasza:
Ha bent hagyod az történik, hogy ami már nem fér bele durván meg fog látszani -jobb esetben csak- a bugyin, rosszabb esetben minden máson is.
2013. okt. 24. 21:45
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy olyan lenne a wc, h ott belátnak :D Szerintem csak keresed a kifogásokat. Miért, a betétet hogy cseréled ki? Az is ugyan olyan... :)
2013. okt. 24. 21:47
 9/20 A kérdező kommentje:
De az egy pillanat ki be es kesz :D viszont a tampon lehet csak mert benazok de en nekem kell 5 perc.... Most olvastam h elv vermergezest is lehet kapni ill gombat?:O inkabb elrohanok hajnalban egy boltba es veszek egy tisztasagit... Csak azt nm ertem h mondjak h ne hagyd benn mikozben a tajekoztatora 6-8 ora van irva... ://
2013. okt. 24. 21:49
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor csak gyakorold, 5 mp-alatt meg lehet oldani a tamponfelhelyezést. Amúgy én max kisebb vérzésnél hagynám bent 8 óráig. De akk se nagyon...
2013. okt. 24. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!