Tudnátok mondani szép fiú neveket? Válaszokat koszonom elore is
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 11:57
1/17 anonim válasza:
Ez azért nem jó kérdés, mert nem tudjuk, hogy neked mi a szép! Van akinek a Rikárdó, van akinek a Kötöny, nekem például a legszebb a Simon.
2/17 anonim válasza:
Én is bajban vagyok a fiú nevekkel. Első fiamat Kolosnak hívják,de a másodiknak még nem találtunk. Nekem nagyon tetszik a Gergő,de van már a családban egy,így most fontolgatjuk a Regőt. Nem "flancolásból",de ezeken kívül tényleg nem találtunk mást,ami tetszett és szeretnénk,ha nem is lenne tucatnév ( a vezetéknév az),mint pl: Botond,vagy Bence...
3/17 anonim válasza:
Jácint,Alex
Én nem rég tudtam meg h babás vagyok és ha fiú lesz akkor ezt a két nevet fogja kapni,ha lány akkor meg Jázmin,Naomi.
nem tudom neked tetszik-e,de nekem ezek a legszebb nevek.
4/17 anonim válasza:
Dominik, Noel, Alex, Armand, Ádám most ezek tetszenek. Pocaklakóm talán Noel lesz, szerencsére nálunk ritka :-)
5/17 anonim válasza:
a mi kisfiunk Botond lesz, de gondolkoztunk még a Mátén, Zsolton, Bencén (ezt a gyakoriság miatt töröltük), Szabolcson, és Benedeken. :)
6/17 anonim válasza:
András, Koppány, Barnabás, Attila, József, Szabolcs, nekem ezek tetszenek nagyon.
7/17 anonim válasza:
Kinek mi a szép.
Nekem a Péter, László, Mihály, Mátyás, Kornél, András, Gábor.
8/17 anonim válasza:
Noel, David, Dominik. Nekem ezek tetszenek. Kisfiamat Noelnek fogjak hivni :)
9/17 anonim válasza:
Kristóf, Huba, Kornél, Loránt, Ádám
A mi fiunk Marcell lesz.
10/17 anonim válasza:
Nekem ezek tetszenek : Adrián,,Erik,Viktor,Dominik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!