Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz, ha egy fiú...

Szerintetek gáz, ha egy fiú még 18 évesen szűz?

Figyelt kérdés
Igen rólam van szó, de én egyáltalán nem találom gáznak. Sok lány akadt már, akik szívesen jöttek volna velem egy körre, de nekem pont nemigen voltak az eseteim. Nem a tökéletest keresem, de egy olyan lánnyal szeretném elveszíteni, akinek jó alakja van, és szép arca. Tudom érdekesen hangzik, de nekem ilyen elvárásaim vannak..:DD

2013. okt. 23. 12:13
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem ismersz, de egy fél mondatomból leszűröd, hogy én egy beképzelt gyökér vagyok, aki csak a jó csajokban lát valakit.. Tévedsz ha azt hiszed, hogy én csak a külsőre megyek, és fogalmad sincs, hogy miért nincs barátnőm.. Én vagyok a gyökér, a gáz, mert egy olyan külsejű lányt keresek, akivel szívesen elveszíteném? Én nem használom ki a lányokat, mint ahogy azt gondolom abból le lehet szűrni, hogy még szűz vagyok, és én se a tökéletest keresem, csak a nekem megfelelőt.. Most menjek ágyba az első olyan lánnyal, aki szembejön, és tetszem neki? Egyébként mint írtam, gondjaim vannak a lányoknál, de ezt te úgyse értenéd meg, mert én a te szemedben egy rohadt senki vagyok, aki csak a külsőre hajt, és azt várom, hogy mikor bukkan fel az a csaj, akivel ágyba mennék, ja és persze őt is csak arra használnám, utána dobnám is.. Fogalmad sincs, hogy milyen embernek írod a hülyeségeid..
2013. dec. 1. 10:03
 22/23 A kérdező kommentje:
# 18 igen..:D Na most feltételezzük, hogy elmegyek egy buliba.. hebegek-habogok, aztán ahogy leiszom magam, megnő az önbizalmam, nem leszek feszült, és tapadni fognak rám a csajok, ahogy te írtad..:) Ééés esetleg le is fekszem az egyikkel.. És akkor azt mondod, hogy ez növeli az önbizalmam?:D Az, hogy egy full részeg csaj, és én is full részegen, jönnénk össze egy éjszakára?:D Hát nem is tudom.. Szerintem akkor meg a piára fognám, mert anélkül ugyanazt a hatást úgyse tudnám elérni, főleg ha a csaj is józan.. Az én haverjaim meg csak rosszat akarnak nekem, vagy legalábbis jót semmiféleképpen, soha nem hívnak sehova, se buli se semmi, ha meg én hívnám őket, akkor meg csak kiröhögnének..
2013. dec. 1. 10:26
 23/23 A kérdező kommentje:
# 20 Rád visszatérve, én is inkább barátnőre vágyom, minthogy egy "egy éjszakás" kalandra...
2013. dec. 1. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!