Szerintetek gáz, ha egy fiú még 18 évesen szűz?
Dehogyis gáz, sőt!
Szerintem a mai társadalom, média stb azt mutatja, hogy gáz vagy, ha nem veszíted el stb. Ez marhaság! Az a baj, hogy a világ ilyen irányba változott és már régen nem számítanak az emberi értékek, csak hogy ki hányszor kivel. Szerintem ez a gáz!! A fiatalok szerintem amúgy nagyon felelőtlenek és tapasztalatlanok. Kérező ezt nem rád értettem, hanem a nálad fiatalabbakra, akik 12-13-14 évesen bújnak ágyba, aztán csodálkoznak, ha becsúszik egy baba stb.
A haverjaid szánalmasok, kérdező. Nagyon gyerekesek, egyáltalán nem gondolkoznak és csak az orrukig látnak, de ez jellemző a mai korra, az emberek többségére. A szex hétköznapi dologgá válik, pedig az az igazán szerelmes emberek legintimebb együttléte lenne. Egyrészt, 20 éves kor alatt általában nagyon ritka, hogy pont megtalálja az ember a párját, azt, akivel TÉNYLEG összeillik, tényleg jól kijönnek egymással és kiegészítik egymást, és ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, meg is kell érni, ami főleg napjainkban még inkább kitolódik 20 éves kor felé, főleg az ilyen éretlen haverjaidnál, akik nem érettek valószínűleg a komoly párkapcsolatra. De enélkül is elkavargatnak az emberek, egyáltalán kapcsolat nélkül is, végülis ez is egy felfogás, hogy éld ki magad, élvezd ki életed minden percét, csak a hátrányaival nem számolnak.
Maradjunk annyiban, hogy a szerelmeddel a legjobb lefeküdni, viszont ahhoz, hogy igazi szerelmed legyen (tehát nem csak fellángolás, valamiféle vonzalom), ahhoz meg is kell érni. Van, aki huszon- vagy harminc- évesen találja meg az igazi szerelmét. Persze az ideális azért 20-25 között lenne, de sajnos a férfiak és a nők többsége sem érik meg erre a korra rendesen. Csak nézzük meg, hány válás van!
Idió*ta felfogás, hogy "veszítsd el azért 20 éves korodig" (idézve egy előző, felszínes hozzászólót), ugyan miért kéne elveszíteni? Ha csak a szerelmével próbálja ki az ember életében először a csókot és egyéb dolgokat pl. 27 évesen, akkor sincs semmi. Nem attól fog valaki jól csókolni vagy jól dugni, mert előtte jól begyakorolta "hölgyikéken". Van, amikor a lánynak fel sem tűnik, hogy a fiú, akivel volt, még szűz volt. A szerelmeddel aztán meg tényleg nem lényeges, ő nem azért fog elfogadni, mert nem vagy szűz, ha meg mégis, akkor jobb, ha össze se jössz vele.
Nem tudom, miféle trágárságszűrőn akadt fenn a hozzászólásom, senkit nem minősítettem, csak a felfogásokat.
Szerintem nem gáz, mert hasonló cipőben jártam én is. Hasonlóan befele forduló voltam, nemigen ismerkedtem, aztán ez megváltozott. Tudom tanácsoni, hogy járj el többet otthonról, v menj buliba, v iszogatni haverral. Így tudsz tanulni ezt-azt, csajozni is, valamint nem leszel annyira merev a társaságban. Ha felszabadultabb, lazább vagy, a csajok is tapadnak majd ;) én magamról tudom.
18/f
"akinek jó alakja van, és szép arca."
Egy gyökér vagy! Ezért is vagy még szűz!
Ha lenne egy barátnőd és már egy ideje vársz arra hogy készen álljon, akkor nem lennél gáz. Így pedig rohadtul de az vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!