Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz, ha egy fiú...

Szerintetek gáz, ha egy fiú még 18 évesen szűz?

Figyelt kérdés
Igen rólam van szó, de én egyáltalán nem találom gáznak. Sok lány akadt már, akik szívesen jöttek volna velem egy körre, de nekem pont nemigen voltak az eseteim. Nem a tökéletest keresem, de egy olyan lánnyal szeretném elveszíteni, akinek jó alakja van, és szép arca. Tudom érdekesen hangzik, de nekem ilyen elvárásaim vannak..:DD

2013. okt. 23. 12:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20 éves korodig azért veszítsd el én azt mondom. Utána sem mondanám gáznak, de azért 20 fölött a szüzesség elég sok kellemetlenséget tud okozni hidd el.. Egyik haverom 22 éves, az oké hogy szűz, de még csak az élete első csókján sincs túl, és lányokkal egyáltalán nem ismerkedik, még csak nem is találkozgat velük.
2013. okt. 23. 23:48
 12/23 anonim válasza:

Dehogyis gáz, sőt!

Szerintem a mai társadalom, média stb azt mutatja, hogy gáz vagy, ha nem veszíted el stb. Ez marhaság! Az a baj, hogy a világ ilyen irányba változott és már régen nem számítanak az emberi értékek, csak hogy ki hányszor kivel. Szerintem ez a gáz!! A fiatalok szerintem amúgy nagyon felelőtlenek és tapasztalatlanok. Kérező ezt nem rád értettem, hanem a nálad fiatalabbakra, akik 12-13-14 évesen bújnak ágyba, aztán csodálkoznak, ha becsúszik egy baba stb.

2013. nov. 19. 15:04
 13/23 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy a média azt sugallja,hogy minél hamarabb jobb elveszíteni mert az a király( ezzel én sem értek egyet egyébként), de egy egészséges férfi azért 20 éves kora után szerintem igenis vágyik nőre, és él is nemi életet.. Azért ha jobban megfigyeljük aki 20 fölött szűz (legalábbis az én környezetembe van 1-2 ilyen), az eléggé antiszociális és nehezebben nyílik meg emberek előtt, főleg lányok előtt..A mai világban amikor tényleg szinte a szex körül forog minden, ez nagyon kellemetlen tud lenni..
2013. nov. 27. 18:31
 14/23 A kérdező kommentje:
Hát nekem is ez lenne a gondom, túlzottan antiszociális vagyok. Mindez családi okok miatt.. Akármennyire is helyesnek tart sok lány, rengetegen meg is néznek, sőt ha egy nagyobb lánycsapat elmegy mellettem még mondanak valami bókszerűséget, én ezekkel nem jutok előrébb.. Nem tudom, hogy hogyan kéne elkezdenem szocializálódni, úgy hogy ne égjek be senki előtt, a saját fejletlen kommunikációs képességeimmel.. Nem tudom, hogy hogyan vágjak bele ebbe az egészbe, mivel idegen emberekkel szinte egyáltalán nem tudok ismerkedni, beszélgetni, haverok között is csak olyan szűkszavúan, lányok előtt pedig abszolút nem..
2013. nov. 29. 21:32
 15/23 anonim ***** válasza:
sztem az a gáz ha vki 12 éves korában veszíti el. 18 évesen, nem gáz.
2013. nov. 29. 21:41
 16/23 anonim ***** válasza:

A haverjaid szánalmasok, kérdező. Nagyon gyerekesek, egyáltalán nem gondolkoznak és csak az orrukig látnak, de ez jellemző a mai korra, az emberek többségére. A szex hétköznapi dologgá válik, pedig az az igazán szerelmes emberek legintimebb együttléte lenne. Egyrészt, 20 éves kor alatt általában nagyon ritka, hogy pont megtalálja az ember a párját, azt, akivel TÉNYLEG összeillik, tényleg jól kijönnek egymással és kiegészítik egymást, és ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, meg is kell érni, ami főleg napjainkban még inkább kitolódik 20 éves kor felé, főleg az ilyen éretlen haverjaidnál, akik nem érettek valószínűleg a komoly párkapcsolatra. De enélkül is elkavargatnak az emberek, egyáltalán kapcsolat nélkül is, végülis ez is egy felfogás, hogy éld ki magad, élvezd ki életed minden percét, csak a hátrányaival nem számolnak.

Maradjunk annyiban, hogy a szerelmeddel a legjobb lefeküdni, viszont ahhoz, hogy igazi szerelmed legyen (tehát nem csak fellángolás, valamiféle vonzalom), ahhoz meg is kell érni. Van, aki huszon- vagy harminc- évesen találja meg az igazi szerelmét. Persze az ideális azért 20-25 között lenne, de sajnos a férfiak és a nők többsége sem érik meg erre a korra rendesen. Csak nézzük meg, hány válás van!

Idió*ta felfogás, hogy "veszítsd el azért 20 éves korodig" (idézve egy előző, felszínes hozzászólót), ugyan miért kéne elveszíteni? Ha csak a szerelmével próbálja ki az ember életében először a csókot és egyéb dolgokat pl. 27 évesen, akkor sincs semmi. Nem attól fog valaki jól csókolni vagy jól dugni, mert előtte jól begyakorolta "hölgyikéken". Van, amikor a lánynak fel sem tűnik, hogy a fiú, akivel volt, még szűz volt. A szerelmeddel aztán meg tényleg nem lényeges, ő nem azért fog elfogadni, mert nem vagy szűz, ha meg mégis, akkor jobb, ha össze se jössz vele.

Nem tudom, miféle trágárságszűrőn akadt fenn a hozzászólásom, senkit nem minősítettem, csak a felfogásokat.

2013. nov. 29. 21:53
 17/23 A kérdező kommentje:
Igen, csak tudod a mi korosztályunkban már minden a szexről szól.. Szerintem annak köszönhető, hogy nem estem még én sem át ezen, hogy a sulin kívül nem sokat járok emberek közé, nem vagyok nagy társasági ember, és sosem voltam jó csajozó, nem is próbálkoztam, igazából a lányokkal nem is beszélek egyáltalán.. De olyan szinten minden erre próbál engem is rávenni(pl. ahogy egy csaj nyilvános helyen fsz alakú szívószállal iszik valamit stb.), hogy már én is úgy vagyok vele, hogy a csaj belső személyiségét leszrva, és az érzéseit kihasználva fekszek le vele..
2013. nov. 29. 22:50
 18/23 anonim válasza:

Szerintem nem gáz, mert hasonló cipőben jártam én is. Hasonlóan befele forduló voltam, nemigen ismerkedtem, aztán ez megváltozott. Tudom tanácsoni, hogy járj el többet otthonról, v menj buliba, v iszogatni haverral. Így tudsz tanulni ezt-azt, csajozni is, valamint nem leszel annyira merev a társaságban. Ha felszabadultabb, lazább vagy, a csajok is tapadnak majd ;) én magamról tudom.

18/f

2013. nov. 30. 15:53
 19/23 anonim ***** válasza:
16. nak írom, hogy nincs teljesen igaza csak részben. Egy egészséges férfi már 20 éves kora körül annyira vágyik a szexre, főleg ha még nem is volt benne része, hogy nem fog az igazira várni ez tény. A másik dolog, hogy miért is kéne várni az igazira? Az igazi szerelem akkor jön mikor jön. Ha 27 évesen találja meg az igazi szerelmet akkor addig nem is létesítsen lánnyal semmiféle testi kapcsolatot? Ugyan már ez nem egészséges. Abban persze igazat adok, hogy szerelemből jobb.. Csak hogy a mai világban mikor a lányok 80% a k..a, a férfiak 80%-át csak a lyuk érdekli, sajnos az érző emberek nagyon háttérbe vannak szorítva ezáltal. Én is nagyon szeretnék már magamnak egy komoly kapcsolatot egy szép lánnyal, csak sajnos eddig nem volt benne részem. 21 éves vagyok 8 lánnyal feküdtem le eddig, és addig míg meg nem találom az igazit, ez a szám csak nőni fog mert tudom, hogy a lányok k..vák és egyszer élünk.. Ezek ellenére én lennék a legboldogabb ha végre lenne egy barátnőm, de majd eljön az ideje...
2013. nov. 30. 22:52
 20/23 anonim ***** válasza:

"akinek jó alakja van, és szép arca."

Egy gyökér vagy! Ezért is vagy még szűz!

Ha lenne egy barátnőd és már egy ideje vársz arra hogy készen álljon, akkor nem lennél gáz. Így pedig rohadtul de az vagy!

2013. dec. 1. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!