Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális az ha 15 évesen nem...

Normális az ha 15 évesen nem akarok még szexelni?

Figyelt kérdés

Körülöttem mindenki ezen csámcsog,engem valahogy hidegen hagy. Örülök neki hogy gyerek vagyok még és hogy nem kell ilyenre gondom legyen (pl.: kiakadjon egy pasi azért mert nem fekszem le vele egy hét után vagy hogy nehogy terhes legyek meg járjak mindig nőgyógyászhoz).

Vélemények?

2009. nov. 10. 21:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
lehet hogy jó,de én éretlennek érzem magam hozzá. majd ha idősebb leszek biztos megjön hozzá a kedvem.
2009. nov. 10. 21:38
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
15 évesen még énsem akartam
2009. nov. 10. 21:44
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

Van jó is és van rossz is abban amit mondasz.

Rossz, mert a szex tényleg az egyik legjobb dolog, nem csak testi de lelki értelemben is. Jó viszont, hogy te tipikusan az az eset vagy, aki tényleg csak azzal veszíti el aki megérdemli. Volt barátnőm annyi volt mint most te, de szerettük egymást és élveztük is, nem kényszerítettem semmire, tiszteletben tartottam az akaratát. És így elértem, hogy a szexre ne görcsösen gondoljon majd később, hanem kellemes dologként (remélem ezt nem rombolja majd benne le senki később).

2009. nov. 10. 21:47
 14/21 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó, te se raktál még össze egy konfigot se semelyik haverodnak.
2009. nov. 10. 21:50
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
LOL fater!
2009. nov. 11. 01:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ehh... nem korfüggő.

De igen, normálisnak számítasz. talán még jobban mint a trendeket követő, felcicomázott, szexet korán kipróbáló lányok. Ne add magad oda az első jöttmentnek.

Nem is kell megőszülni míg az igazira vársz.

Olyannak add oda magad, aki jelent vmit, akit szeretsz.

Ne azért tegyél vmit, mert mások cikiznek érte, vagy mert mások is azt teszik, hanem azért mert valóban azt akarod.

f/20

2009. nov. 11. 02:55
 17/21 anonim válasza:
83%

Szija! Hidd el nekem nagyon jól gondolod. A hugom 16 éves és csak a pasik meg a szex körül forog az agya... Mivel megállítani nem fogom tudni, ezért inkább elmagyaráztam neki mire vigyázzon ha szexre kerül a sor.

Jó lenne ha ő is úgy gondolná mint te... :)

22/ L

2009. nov. 11. 13:27
 18/21 anonim válasza:
0%
Szerintem nem normális dolog hogy nem kefélsz még 15 évesen!Tedd meg!Élvezni fogod amikor a srác belehatol a szűz puncidba és természetesen a srác is élvezi majd hogy neki te vagy az első csaj akit megkefél.Szóval hajrá de ha nem tudsz dönteni írj nekem privátot aztán megbaszlak
2009. nov. 13. 15:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális vagy. Egy 15 éves gyereknek még nem kell akarnia a szexet. Ha van régebb óta barátja/barátnője és nagyon szereti az más helyzet, de ha nem jársz senkivel vagy még nem érzed magad érettnek hozzá, hogy szexelj, teljesen normális, ha nem akarod csinálni.
2009. nov. 13. 18:06
 20/21 Funktasztikus ***** válasza:

én akarok pl.....:)

de te teljesen norma vagy

manapság már az ien kis 11-12 éves csitrik is

gratula:)

respect

13f

2009. nov. 18. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!