Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18éves vok és mjég szüz de le...

18éves vok és mjég szüz de le akarok feküdni a barátommal. Lehet roszul szexelni?

Figyelt kérdés
le akarok feküdni a barátommal de nagyon félek h majd vmit roszul csinálok szex közbe.lehet roszul csinálni a szexet?a barátom már nem szüz ö több lányal is vt már de nagyon parázom h majd beégek mert nem tom h h kell.félek igy lefeküdni vele ez normális?mit tegyek?
2008. máj. 27. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális!

És lehet rosszul szexelni, de csak akkor, ha valaki fekszik mint egy fadarab, és láthatóan semmi kedve az egészhez, mert egyáltalán nem ott jár az agya.

Szóval először is nyugodj meg! :)

Ha szereted a barátodat és szeretnél vele lefeküdni (vagyis vágysz arra, hogy örömet okozzatok egymásnak), akkor tuti, hogy semmi gond nem lesz, és nem fogsz elrontani semmit, nyugi:)

Az pedig szerintem a gyakorlat során dől el, hogy ki mennyire jó szerető (vagyis mennyir élvezi a szexet) :)

Sok sikert!

2008. máj. 27. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem beégés kérdése, ha normális a srác és szeret akkor csak örülni fog neki hogy vele leszel először és lehet hogy jobban meg lesz illetődve mint te, de tuti vigyázni fog rád. Szerintem az külön jó hogy ő már nem szűz, mert tudja hogy működnek a dolgok, és így jobb lesz neked is. Szóval no para. Beszélgessetek és szeressétek egymást, csak ennyi.
2008. máj. 27. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért azt elárulhatnád, hogy most éppen hol tartasz a barátoddal? Ismeritek már egymás testét? És a lelkét?

Ha szeretitek egymást, akkor se úgy indulj, hogy most le akarsz feküdni vele - hanem engedj mindig egy kicsit többet, és te is próbálgasd, milyen érzés itt simogatni... meg ott simogatni... előbb-utóbb eljön majd "az" is. De addig ne engedd, amíg nem vagy teljesen nedves, nem bízol benne teljesen, vagy nem kívánod őt teljes szíveddel.

Ja: VÉDEKEZZ!!!

Már az első alkalommal is!

2008. máj. 27. 20:33
 4/5 anonim válasza:
0%
béna leszel, én tudom
2008. máj. 28. 14:00
 5/5 Beszólogatós válasza:
Egyszerű. Menj vissza általános iskola 1. osztályába, ahol megtanítanak írni.
2010. dec. 18. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!