Hogyan mondjam meg anyámnak hogy szeretnék a barátommal szexelni?
Ha nem akarod, nem kell megmondanod neki, elmész és kész. Ha meg mégis, akkor simán megmondod és annyi.
Az első meg csak akkor fáj, ha félsz, hogy fájni fog.
figyu én fél éve élek szexuális életet, és anyumnak 4 hónap után mondtam el, haragudott, de megbékélt.
nőgyógyásznál mág nem voltam, majd nemsoká (szerintem)
vérezni nem véreztem nem fájt, csak egy idejig görcsölt az együttlétek után a hsamalja:S
de ezek embertől függenek!!!:)
mond meg anyukádnak az a tuti, és ha még nem vagy 18 akkor ne írass bogyót, maradjatok a cottonnál, (mondjuk mert megvéd a fertőzésektől is) mivel még én sem vagyo 18 ezért nem akarom időnap előtt tönkretenni a gyógszerel a szervezetem, meg amúgyis miután elkezded szedni a bogyót gyógyszertől függően várni kell egy kis időt, míg hat:9
sok sikrt!!!
hath az en esetem a legjobb..
aznap miutan megtortent,annyir lazban voltam meg jokedv meg minden hogy nem birtam hogy ne mondjam el anyumnak :P
persze elotte mar kerdezoskodtek hogy na..tortent valami?
na es en mikor elkezdtem mondani azzal a kerdessel kezdtem hogy "megfogsz olni?":P es nem haragudott :D
nah szoval ezzel azt akarom mondani hogy ha nem akarod ne mond el,vagy lehet anyud sejti..az enyem sejtette :P
Szerintem mondd el anyukadnak az a biztos!Kezd ugy,hogy anya tudod,hogy van a "Matyi" nagyon szeretem es ugy erzem,hogy keszen allok arra,hogy lefekudjek vele mert en is akarom es o is!Ez meg nem tortent meg mert szeretem volna ha te tudsz rola,hogy mi a szandekom/szandekunk.Mert szamit a velemenyed es szeretnem ha ellatnal barmilyen tanacsal mert fontos,hogy az elso jol sikeruljon:)Nah igen es a tobbi bla bla:D De a vegen tedd hozza,hogy attol meg az o kicsi kislanya maradszxD(persze nem de meg kell nyugtatni konyeben tulteszi magat rajta)Sok sikert!
Pusssz^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!