Ki fognak cikizni azért mert 18 éves koromig nem akarok
szexelni?
Figyelt kérdés
volt már barátom,de előbb szakítottunk minthogy annyira elmélyült volna a kapcsolat h... De meg is mondom mindenkinek h amúgy se feküdnék le senkivel 18előtt.De nem tudom h a fiúk mit gondolnak erről...
Valaki nagyon tisztelni és becsülni fog érte. Ne hagyd, hogy a divat megváltoztasson. Ha egy férfi nem tud várni rád, akkor az nem is férfi, csak egy kisfiú, akivel nem is érdemes törődni.
2009. febr. 10. 18:32
2/15 anonim válasza:
Nyugi. Sokan menőznek, hogy 13 évesen elvesztették. Hát grat. Biztos sokat értettek is belőle, mert valljuk be, 13-14 éves korra még egyáltalán nem érik meg az ember egészen. Az én nővérem 21 évesen veszítette el és most nagyon boldog 2 éve a barátjával. Nyugi, tényleg akkor tedd ha ugy érzed, itt az ideje és akkor sokkal kellemesebb lesz mint azon feszengni, hogy nem akarod, de muszály. :)
2009. febr. 10. 18:33
3/15 anonim válasza:
Bocsi előző kommentáló, de mi az hogy muszáj??(egyébként pontos j) szerintem a 13-14 évesek azért teszik mert úgy akarják, ők maguk...nem kényszeríti senki őket, persze az más dolog h miért akarják, divatból, arcolásból fogadásból, stb...De szerintem a srác, akivel majd akkor fogsz járni tisztelni fog meg szeretni érte, de nemcsak ezért..hiszen ha már eljuttok arra a pontra a kapcsolatotokban hogy akkor most megteszitek, akkor szerintem ígyis úgyis szeret, nem fog elhagyni mert szűz vagy :D maximum 10 centivel a föld felett lebeg majd a srác :D
2009. febr. 10. 18:51
4/15 anonim válasza:
Szia
Biztos lesznek akik kicikiznek de ne foglalkozz azokkal!!!!!
2009. febr. 10. 19:07
5/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Sőt.. Az én barátnőm is elmondta nekem, hogy 18 éves koráig nem tervezi, és én ezért tisztelem, becsülöm, és ha sikerül addig együttlennünk, én várni fogok rá, nagyon sokat számít hogy Neki jó legyen. A mai világban, amikor már 13-14 évesek szerteszét vannak... bocs. be vannak járatva elölről hátulról, abban a világban ez számít számomra dícsérendőnek, ha valaki képes ép ésszel gondolkozni, és nem sietteti a dolgot.
17/F
2009. febr. 10. 19:19
6/15 anonim válasza:
petting se mehet?
2009. febr. 10. 19:33
7/15 anonim válasza:
Aki már valamennyire is éretten gondolkozik, nem fog ezért kicikizni. Aki megteszi, azzal meg ne foglalkozz, belőle lesz majd a falu /város/ qrvája.
Nagyobb eséllyel fogsz találni magadnak normális partnert idősebb korodban úgyis, és ő majd nagyon értékelni fogja, hogy megvártad:) - Ha meg előbb megvan az igazi, akkor meg van ideje bizonyítani szerelmét.
(22/ffi)
2009. febr. 10. 19:37
8/15 anonim válasza:
Nem azon van a hangsúly, hogy kicikiznének. Én inkább arra a részre tenném, hogy a szexet miért kell korhoz kötni? Ha szeretsz valakit úgy istenigazából, miért kínzod őt is meg magadat is? Mert nincs értelme... A szexet nem korhoz kell kötni, hanem szellemi, lelki felkészültséghez. Bár, ha még fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak, hogy ciki-e vagy sem, kicikiznek-e vagy sem, akkor még tényleg semmiképp nem lehetsz felkészült. :-)
2009. febr. 10. 21:03
9/15 anonim válasza:
Ez mind szép és jó de talán kibirod addig??? ha igen akkor grat, tisztellek... szerintem nagyon fogod várni és nem birod ki... BOCSESZ ellened fogadok de hajrá:D
kösz a lepontozást
2009. febr. 10. 21:15
10/15 anonim válasza:
19:33-as válaszoló, petting az mindenféle fennakadás nélkül. :p addig is megismerjük egymás testét, hogy melyikőnk mire indul be, nem egy kellemes napot/estét okozva ezzel magunknak. :]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!