Ki fognak cikizni azért mert 18 éves koromig nem akarok szexelni?
Figyelt kérdés
volt már barátom,de előbb szakítottunk minthogy annyira elmélyült volna a kapcsolat h... De meg is mondom mindenkinek h amúgy se feküdnék le senkivel 18előtt.De nem tudom h a fiúk mit gondolnak erről...2009. febr. 10. 18:28
11/15 anonim válasza:
Valószinűleg igen, fognak cikizni. DE: sz@rd le őket!!! A te döntésed, ha valaki tényleg komolyan veled akar lenni, az meg fogja várni.
12/15 anonim válasza:
Ha ezt korhoz kötöd, hogy meddig biztos, hogy nem, az ciki. Az pont olyan, mintha valaki eldöntené, hogy 18 éves kora előtt mindenképp elveszíti, csak ellentétes előjellel.
13/15 anonim válasza:
Az előző válaszolóval egyetértek. Leszámítva, hogy nem ciki, hanem szánalmas.
Aki így akarja azt éreztetni, hogy nem egy 13 éves kislány, aki fűvel-fával összefekszik, hogy ilyeneket talál ki, az ugyanolyan éretlen... csak épp a másik véglet. Nem értettem az ilyeneket soha... meg azokat se akik még bíztatják arra, hogy csináljad csak, mintha attól jobb lenne. Kérdem én: mi változik a te szellemi érettségeden, attól, hogy tegnap még 17 voltál ma meg már 18? Semmmi. Ez egy hosszú folyamat, ami majd szép lasan bekövetkezik. Nem lehet egy születésnaphoz kötni.
14/15 anonim válasza:
Nem olvasom végig a válaszokat, csak tök függetlenül a saját véleményemet írom. Szerintem borzasztóan ciki, azért, mert egy dátumhoz kötöd, nem ahhoz hogy milyen kapcsolatban vagy azzal akivel szexelnél, vagy ahhoz hogy mennyire vagy érett rá testileg-lelkileg. Maga az hogy már nem vagy szűz, nem sieted el, nem ciki, de lehet hogy azért is ki fognak cikizni, csak ez ne érdekeljen.
15/15 anonim válasza:
Aki ezert kicikiz az nem beszamithato,es az ilyenekel nem erdemes foglalkozni.a lenyeg az amit te erzel es gondolsz.csupan divatbol ne fekudj le senkivel.nem maradtal le semmirol.hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!