Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ki fognak cikizni azért mert...

Ki fognak cikizni azért mert 18 éves koromig nem akarok szexelni?

Figyelt kérdés
volt már barátom,de előbb szakítottunk minthogy annyira elmélyült volna a kapcsolat h... De meg is mondom mindenkinek h amúgy se feküdnék le senkivel 18előtt.De nem tudom h a fiúk mit gondolnak erről...
2009. febr. 10. 18:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószinűleg igen, fognak cikizni. DE: sz@rd le őket!!! A te döntésed, ha valaki tényleg komolyan veled akar lenni, az meg fogja várni.
2009. febr. 11. 08:46
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Ha ezt korhoz kötöd, hogy meddig biztos, hogy nem, az ciki. Az pont olyan, mintha valaki eldöntené, hogy 18 éves kora előtt mindenképp elveszíti, csak ellentétes előjellel.
2009. febr. 11. 09:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolóval egyetértek. Leszámítva, hogy nem ciki, hanem szánalmas.

Aki így akarja azt éreztetni, hogy nem egy 13 éves kislány, aki fűvel-fával összefekszik, hogy ilyeneket talál ki, az ugyanolyan éretlen... csak épp a másik véglet. Nem értettem az ilyeneket soha... meg azokat se akik még bíztatják arra, hogy csináljad csak, mintha attól jobb lenne. Kérdem én: mi változik a te szellemi érettségeden, attól, hogy tegnap még 17 voltál ma meg már 18? Semmmi. Ez egy hosszú folyamat, ami majd szép lasan bekövetkezik. Nem lehet egy születésnaphoz kötni.

2009. febr. 11. 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem olvasom végig a válaszokat, csak tök függetlenül a saját véleményemet írom. Szerintem borzasztóan ciki, azért, mert egy dátumhoz kötöd, nem ahhoz hogy milyen kapcsolatban vagy azzal akivel szexelnél, vagy ahhoz hogy mennyire vagy érett rá testileg-lelkileg. Maga az hogy már nem vagy szűz, nem sieted el, nem ciki, de lehet hogy azért is ki fognak cikizni, csak ez ne érdekeljen.
2009. febr. 12. 16:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Aki ezert kicikiz az nem beszamithato,es az ilyenekel nem erdemes foglalkozni.a lenyeg az amit te erzel es gondolsz.csupan divatbol ne fekudj le senkivel.nem maradtal le semmirol.hidd el.
2009. febr. 23. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!