Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg léteznek olyan csúnya,...

Tényleg léteznek olyan csúnya, korosodó szűz srácok, akiknek VAN PÉNZÜK?

Figyelt kérdés

És feljárnak ide az oldalra panaszkodni? Vagy csak trollkodnak? Mert nem hiszem el, hogy ilyen létezik.

Túlkoros szűz csak csúnya, lúzer és mellette szegény lehet. Ez a tripla kombináció szükséges hozzá. Ez fizikai és evolúcióbiológiai tény!

Srácok, nyugodtan bevallhatjátok, tényleg trollkodtok, mikor olyanokat írtok, hogy "nekem pénzem van mégis huszon x évesen is szűz vagyok"?

Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy Bivalybasznádon élnek és azért nem találnak nőt, mert arrafelé valami sugárfertőzött pocok felzabálta az összeset és csak férfiak meg bajszos, kopasz, feminista nők maradtak.

2013. okt. 12. 04:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem kell csúnyának tartania, elég ha nem ütöd meg a mércéjüket. Akkor már csak vagy a pénz vagy a menőség segít.
2013. nov. 14. 12:28
 22/23 anonim ***** válasza:
szerintem elhanyagolhatóan kevés férfi van, aki nem tetszik egy nőnek sem.
2013. nov. 14. 13:02
 23/23 anonim ***** válasza:

"szerintem elhanyagolhatóan kevés férfi van, aki nem tetszik egy nőnek sem."

Sajnos egyre több ilyen férfi van, én is közéjük tartozom, kölykösebb kinézetem miatt előítéletesek a lányok velem szemben és egyik se áll velem szóba...

2013. nov. 14. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!