Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg léteznek olyan csúnya,...

Tényleg léteznek olyan csúnya, korosodó szűz srácok, akiknek VAN PÉNZÜK?

Figyelt kérdés

És feljárnak ide az oldalra panaszkodni? Vagy csak trollkodnak? Mert nem hiszem el, hogy ilyen létezik.

Túlkoros szűz csak csúnya, lúzer és mellette szegény lehet. Ez a tripla kombináció szükséges hozzá. Ez fizikai és evolúcióbiológiai tény!

Srácok, nyugodtan bevallhatjátok, tényleg trollkodtok, mikor olyanokat írtok, hogy "nekem pénzem van mégis huszon x évesen is szűz vagyok"?

Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy Bivalybasznádon élnek és azért nem találnak nőt, mert arrafelé valami sugárfertőzött pocok felzabálta az összeset és csak férfiak meg bajszos, kopasz, feminista nők maradtak.

2013. okt. 12. 04:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

És szerinted csak normális, kedves nővel tudja az ember elveszíteni a szüzességét?

Nincs középút, csak a prosti a másik oldalon pedig a normális, kedves nő?

A legtöbb szűz aki nem akar prostizni örülne bármilyen barátnőnek. Senkinek nincs a homlokára írva, hogy "én egy hárpia vagyok" vagy "én egy ri banc vagyok", utólag derül ki.

2013. nov. 11. 23:02
 12/23 anonim ***** válasza:
"Túlkoros szűz csak csúnya, lúzer és mellette szegény lehet. Ez a tripla kombináció szükséges hozzá. Ez fizikai és evolúcióbiológiai tény! " Ez az elmélet megbukott. Mert csúnyának nem mondanám magam, mivel sok helyes lány akart velem járni. És tetszettek is ezek a lányok. A lúzer és szegény az viszont tökéletesen illik rám. Úgyhogy elég a kettő kombinációja a sikertelenséghez. Bár itt a sikertelenség előidézője én vagyok.
2013. nov. 12. 05:37
 13/23 A kérdező kommentje:

Ha akartak veled járni, akkor te miért nem jártál velük? Nem lehet, hogy te is azok közé tartozol, akik már egy mosolyt vagy pár felszínes bókot kezdeményezésnek vesztek?

Még az undok lányok is alapvetően normálisan állnak hozzád, ha nem vagy velük bunkó. Ilyenkor jön a lelkisegély-üzemmód, hogy jóképű pasi vagy meg biztosan találsz majd lányt, meg szerencsés lesz az a lány, akivel majd összejössz, ha pedig kezdeményezel, akkor jönnek a kifogyhatatlan kifogások

"Van barátom" - Ez lehet igaz is, de amikor egy harmadik bejön a képbe, rögtön szétmennek a barátjával. A legfájdalmasabb eset meg, mikor látod, hogy a barátját megcsalja egy harmadikkal miközben te nem kapsz semmit.

vagy

"Jó pasi vagy, de nem az esetem, nekem a ___ jönnek be" - aztán összejön egy olyannal, aki egyáltalán nem az esete.

vagy

"most vagyok túl egy csúnya szakításon" - megvigasztalja őt valaki, de az nem te leszel. Meg különben is megbánja utána, hogy becsiccsentve megdugatta magát valakivel.

vagy

"éppen másik városba vagy egyenesen Ausztráliába készülök, úgyhogy nem férne bele egy komoly kapcsolat, nem komolyat meg nem akarok" - Persze futó kalandjai voltak, amit ha később a szemére vetettél jött a "te túl jó vagy hozzám" és a "te aranyos srác vagy, nem akartam összetörni a szíved".

2013. nov. 12. 11:07
 14/23 anonim ***** válasza:

ez érdekes... én eddig kb egy ilyen kérdést se láttam, esetleg szóba kerülhetet valami hasonló,, dee persze lehet többet kéne idejárnom,, hmm

amúgy ez a korosodó szűz SRÁCOK??! ááháh ,nem, mondjuk csak ki FÉRFIAK igen igen,, nem srác, a nagy francot, egy ujját szopogató kis hülye gyerek nem lehet egyszerre korosódó is, nem kell itt, szóval le lehet írni nyugodtan nem kell itt finomkodni,,

egyébként erről most eszembe jutott amit egy másik kérdéshez akartam írni, hogy itt egyes emberek, szükségesnek érzik lejáratni maguk az egész (ááhhá hááát, világ...) nem is tudom mi előtt, az a néhány ember aki elolvassa a kérdését... tehát jó legyen szűz férfi oké legyen korosodó, legyen csúnya, de mi a jó ****nak reklámozza.,

kétlem hogy eddig bárki megvilágosodott volna, vagy jobban érezte volna magát azután hogy kíirta ezt, sőt valoszinüleg vagy szarabbul érezte magát, vagy úgy belül legalább egy kicsit érezte, hogy de gáz de ciki,, de jobban biztos nem

semmit se ér ha most itt ír 1-2 ember valami JAJ NEKEM NEM GOND,, ha valaki annyira maga allat van hogy ilyet kiír azt ez a legkevésbbé fogja meghatni, aztán meg általában talán 5-10 ember ha válszol fuhuuu rengeteg! olyan tök szomorú az egész, feltesz valami kérdést és egy-két ember válaszol rá, kb.: áhh jó írok valamit csak mert csak.. vagy amire egyáltalán nem válaszolnak...

szóval elég hülyén viselkednek itt egyesek, nem tudom ha már ennyi bajom van, nem világgá kürtölöm hanem pont hogy próbálok neki nem nagy nyilvánosságot keríteni, tök mind1 hogy nem tudják ki vagyok az utcán lehányom magam azokkal se találkozok többet mégis ciki, pedig "anonym" vagyok senki se tudja kivagyok, vagy mint egy örűlt üvöltözök egy buszon amin sose megyek többet az attól még ugyanúgy gáz,,, dee nem, csak azért is kiírja habár ott másik 2000,,millió ilyen kérdés, vagy tulajdonképpen az egész internet, de háát ugye muszály kiírni, óóó én ilyen olyan szánalmas vagyok, sose lesz barátnőm, sokkal egyszerűbb csak mások hülye kérdését olvasgatni,

mindig ez jut eszembe

http://www.youtube.com/watch?v=nk1AVne3Cew#t=103

2013. nov. 12. 22:26
 15/23 anonim ***** válasza:

ja igen, szóval srác,, tehát férfi, korosodó,, esetleg fiatalon oké lehet kifogása, ilyen olyan stb stb mind1,,

de azért... mondjuk 28-> már tényleg mit gondolnak... vagy abban reménykednek óóó igen na most úgy kiírom valaki majd biztos megsajnál és összejön velem,, persze ez a legjobb módja az... ismerkedésnek, hogy agyon sajnáltatom magam, erre nagyon lehet ám építeni,,

szóval végül is idősen is lehet kifogása, csak azért inkább megnézné a többi kérdést, esetleg levonna valami tanulságot, próbálna változtatni mittudom én, esetleg csinálni is valamit, mint itt lógni és kiírni ugyanazt a kérdést naponta,, kinek mi,, de mondjuk ezt nem is tudatosan kéne, tehát ha ő ezt nem érzi akkor igazából holt mind1

de hááát

[link]

2013. nov. 12. 22:48
 16/23 anonim ***** válasza:
jó ha ez a béna indavideó esetleg nem tekerne a fontos részhez ott van 20:34-nél
2013. nov. 12. 22:50
 17/23 anonim ***** válasza:

"Ha akartak veled járni, akkor te miért nem jártál velük? Nem lehet, hogy te is azok közé tartozol, akik már egy mosolyt vagy pár felszínes bókot kezdeményezésnek vesztek?

" Nem. Én azok közé tartozom, akik találkozgattak és csókolóztak is ezekkel a lányokkal. Csak ezeknek mindig úgy lett vége, hogy elmondtam, hogy én csak dugni akarok. És azért mert én mindig féltem egy komoly kapcsolattól. Jobban mint a haláltól, vagy bármitől az életben.

2013. nov. 13. 06:19
 18/23 A kérdező kommentje:

Akkor miért bukott volna meg az elmélet?

Úgy látom, félreértettük egymást. A "csúnya" férfit ne férfiszemmel nézd. Még a legegyszerűbb férfinél is legalább 3 fokozat van nőben. Szép nő, átlagos nő és csúnya nő. De a nőknél ez legtöbbször kimerül a jóképű pasiban, akik nagyon kevesen vannak és a NEM ELÉG JÓ pasikban. Olyan, mint egy teszt, ahol 50 pont alatt megbuksz. Teljesen mindegy, hogy 49 pontot vagy 0 pontot értél el.

Tehát a csúnya férfi úgy értendő, hogy a nők szemében nem üti meg azt a mércét, hogy ÖNMAGÁBAN a külseje elegendő legyen egy kalandhoz és a nő kezdeményezzen.

Aki ez alatt van, teljesen mindegy, hogy mennyivel az rá van utalva vagy a pénzre, vagy a Cassanova dumára.

Szóval ha egy ilyen pasi szeretett volna csak szexet tőlük:

[link]

vagy

[link]

vagy

[link]

Akkor belementek volna. Nem egy olyan lánnyal beszéltem már erről meg a környezetemben is tapasztaltam, hogy "Ő bevallotta, hogy nem akar tőlem semmit, csak szexelni. Én viszont járni szeretnék vele. De mit csináljak? Annyira szeretem!"

és a végén általában lefekszik vele, majd telesírja a párnáját otthon, ha a srác kidobja.

Te arra kellettél volna ezeknek a nőknek, hogy papucs legyél egy tartós kapcsolatban, miközben ők belevonyítanak az éjszakába a csajokkal és vagy megcsalnak vagy nem. De az is lehet, hogy már nagyon ketyegett bennük a biológiai óra, nem találtak jobbat és beérték egy "nem elég jó" kategóriás pasival. Vagy ezzel akartak tisztára mosdani a szülők szemében, akik már minimum sejtették, hogy a kicsi lányuk egy bárcás, de most hazavisz egy jóravaló fiatalembert.

2013. nov. 13. 09:57
 19/23 anonim ***** válasza:
"lehet" Bármi lehet. A feltételezést nem tudom megcáfolni. mert ugye az is lehet hogy mi mindannyian medvediszóemberek vagyunk.
2013. nov. 13. 15:49
 20/23 anonim ***** válasza:
"Akkor miért bukott volna meg az elmélet? " Azért mert a túlkoros szüzességet, csak akkor indokolná a csúnyaság, ha szinte minden lány csúnyának tartana.
2013. nov. 13. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!