Tudtok olyan videókat, amikből megtanulhatok szeretkezni? 28f vagyok és szűz.
Figyelt kérdés
eldöntöttem, hogy szerzek egy barátnőt. csak még előtte megnézek pár videót, hogy minél több fogalmam legyen a dolgokról.2013. okt. 11. 19:09
12/18 A kérdező kommentje:
kösz. ezt a könyvet elolvasom.
2013. okt. 11. 20:08
13/18 anonim válasza:
de ennyi idősen már nehogy kiderüljön hogy szűz vagy mert lepattint mindenki
14/18 A kérdező kommentje:
ez igaz. csak akkor mondom el ha már megvolt az együttlét.
2013. okt. 11. 20:29
15/18 anonim válasza:
Ha megnézel X mennyiségű videót és elolvasol Y mennyiségű könyvet a vezetésről, akkor szerinted tudsz is vezetni?
Ezt gyakorlatban lehet megtanulni és max. technikákat sajátíthatsz el, ha már ismered az alapokat.
16/18 A kérdező kommentje:
igazad van. de sajnos nem tudok jobbat. tizenéves koromban rengeteget próbálkoztam. de járás nélkül egyik csajt se tudtam rávenni a dologra. pedig én nem akartam kihasználni, vagy átverni őket. csak szeretkezni akartam. visszagondolva akkor jártam volna a legjobban, ha csak a szex miatt jártam volna velük. aztán amikor találtam volna másikat akkor meg kidobtam volna. csak én nem tudam ilyen szemét lenni. akik meg tetszettek, azokkal meg azért nem jártam, mert féltem egy komoly kapcsolattól. az elvárásoktól való félelem nálam mindenek felett áll.
2013. okt. 12. 14:08
17/18 anonim válasza:
Angolul tudok pár jó cuccot:
Daniel Rose - Sex God Method
2 Girls Teach Sex-videók
David Shade anyagai
Ha el tudsz lazulni (pl. rendszeres meditáció hatására), nem élvezel egy fél perc alatt (mert edzettél pc-izmokra, és elsajátítottál pár késleltető technikát), domináns és irányító vagy, de közben önzetlenül odafigyelsz a nőre (erogén zónákkal tisztában vagy, esetleg tudsz alapszinten masszírozni is), akkor már nagy bajod nem lehet az első alkalomnál sem. :D
18/18 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. okt. 12. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!