Csajok ti szerettek szűz fiúkal szexelni? Ha igen miért?
A szűz nőket csak azok küldik el, akik csak dugni akarnak vagy úgy akarnak párkapcsolatot hogy rögtön a szexszel kezdik a legelején. Ezen kívül minden férfi epekedik a szűz nőkért, mindent megtennének a szűz nőkért, bizonyos országokban milliókat fizetnek ki szűz nőkért.
Az oka: Ma már szinte mindent vehetsz pénzért hála a prostituáltaknak. Lehetsz mindenféle típusú és külsejű nővel, szexelhetsz 2-3 lánnyal egyszerre, mindenféle perverzióban, fétisben részt vehetsz, de egyetlen dolog van, aminek akkora értéke van, hogy nagyon sok pénzért kaphatsz csak meg és azt is csak illegálisan: szűz lányokat.
A férfiaknál ennek az ellenkezője van. Ők minél több nőt meg tudtak hódítani, annál értékesebbek lesznek a nők szemében.
Nyilván, az olyan nőknek, akiknek a szexualitás, nemiség, ösztönösség a fontosabb egy párkapcsolatban, azoknál a lányoknál nyilván szóba se kerülhet egy szűz fiú, mert egy szűzfiú ügyetlen, szerencsétlenkedhet a szexben, ami nem a férfias nemiség jelképe.
De az olyan lányok mint én pl, akiknél az érzelem a fontosabb, azok a lányok simán tudnak várni egy szűz fiú, amíg beletanul a dologba. 25/L
"De az olyan lányok mint én pl, akiknél az érzelem a fontosabb"
Az ilyen lányoknak fáj a hét 6 napján a fejük már egészen fiatal korban. A szűz fiú szüzessége csak egy állapot, ami elmúlik, utána meg vágyik ő is a RENDSZERES szexre.
Na ez az, amit meg a hozzád hasonló lányoktól csak szökőévente kap meg.
15-ös köszönjük az általánosítást. Nyilván tudod milyen vagyok :D.
Látom nem csak az érzelmi IQ-val van baj, hanem az értelmivel is
16: te annyira ostoba vagy. És még te prédikálsz itt nekem, te szerencsétlen :D
#9 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!