Nagyon rossz szűz lánnyal szexelni?
Rossz, hogy szűk?
Nincs több kérdésem:D
Csak mert majdnem összejöttem valakivel de elmondtam hogy szűz vagyok. Először jól fogadta, még azt is mondta hogy nem akarja majd velem erőltetni. Mondom ha ez neked nem gáz akkor jó, és majd betaníthatsz bizonyos dolgokra. Én eskü örültem volna ha tanít, mondjuk én meg is szerettem őt. Próbáltam neki lefesteni hogy akkor olyan leszek majd amiket ő szeret. Mondom csinálnék neki egy kis kedvet magamhoz.
Erre azt mondta ő nem akar engem tanítani semmire csak érezzem jól vele magam. Ehhez képest dobott engem. Ezután a beszélgetés után 5 nappal meg már másik csajt du*gott...Szóval csak sz*r dolog szűz lánnyal lenni ezek szerint. Hiába mondta hogy őt nem zavarja :(
Ha ez így is van egy emberre alapozol?
Akkor lehet az a baja, hogy nagyon fiatal vagy.
javasolnám, hogy amennyiben úgy gondolod, hogy ez a problémád alapvetően, akkor egy masztizás közben szakítsd át magadnak a hártyát. ettől még az első fiú lesz az aki a SZÜZESSÉGED elveszi, de "akadály" nélkül :-)
neked meg azt nem kell megmondanod, hogy fiú által érintetlen lennél :-D
az egy másik kérdés, hogy ha ez a f@sz így bánt veled, akkor nem szeretett, hanem csak meg akart d.gni, és nem akart veled "vesződni" illetve tudta azt, hogy a lányok nagyon beleszeretnek abba, akinek először odaadják magukat, és meg akart magától kímélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!