Ciki, ha 19 évesen egyéjszakásban akarom elveszteni?
Persze nem egy vadidegennel, hanem egy haverommal, akivel már párszor volt olyan, hogy hétvégi buli után egymás mellett kötöttünk ki az ágyban, és majdnem rámásztam. Tudja rólam, hogy szivesen lefeküdnék vele, csak tapasztalatlan vagyok az egyéjszakásokhoz...
Irjátok oda a korotokat és a nemeteket is :)
menj el, dugasd meg magad, ennyi.
most mit sírsz itt hmmm....előbb utóbb úgy is túl kell esned rajta.
hát akkor legyen egy olyan akit már rég ismersz.
van facebookod?
privibe elküldöd a face címedet....nincs kedved dumálni?
Egy szűzre azt mondják, hogy r**anc, aki elég idősen szeretne végre valami tapasztalatot, ráadásul még csak nem is idegennel :D Ha már ítélkezel meg osztod az erkölcsöt, nem ártana tisztában lenni a k**va fogalmával, meg arra hogy a közéletben milyen lányokra használják.
Bezzeg ha a kérdező fiú lenne, mindenki bólogatna, hogy ideje lenne.
Egyébként szerintem attól függ, megbízható, meg rendes srác-e úgy nagyjából.. Vagyis én nem ismerlek, hogy tudjam neked ez fontos-e.
Dehogy gáz. Ha TE így akarod, akkor csináld így.
A sok nagyeszű, meg r-bancozzon csak, a vége úgyis az, hogy te szexelsz, ők meg nem.
Szerintem nem az, senkinek semmi köze ahhoz, hogy kivel veszíted el. Nekem egy idegennel jött össze 18 évesen, egyéjszakásnak indult, bár aztán pár hónapos kapcsolat lett belőle. Ha nem lett volna utána folytatás, akkor se bántam volna meg. Akik tudják, egyáltalán nem tartják cikinek, és én se / a srác se. Az, hogy tapasztalatlan vagy... mindenki úgy kezdi. Viszont ha megteszed, mindenképp tudjon róla, hogy szűz vagy még.
Elég idős vagy már ahhoz, hogy ezt a döntést meg tudd hozni magadnak, de gondoltam nem árt, ha hallasz példát:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!