Szűz vagyok és nem akarok senkit egyéjszakásban szeretném elveszteni. Helyes ez?
Figyelt kérdés
17 éves vgayok még szűz...Van egy srác aki nagyon teccik de 7 évvel idősebb nálam. ő csak szexet akar én pedig nagyon kívánom....nem akarok barátot de szex már hiányzik!és egy ideig bizonyos okok miatt ugysem lesz kapcsolatom..belemenjek?2008. jún. 20. 00:01
1/13 anonim válasza:
Te döntésed! Ha már így eltervezted, akkor tedd meg, és reméljük, h nem fogod megbánni...
2/13 anonim válasza:
Előttem lévővel értek egyet, tedd azt, amit úgy érzel, hogy kell.
3/13 anonim válasza:
ha kívánod, akkor tedd meg nyugodtan.
4/13 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened. Én is 17 éves voltam, mikor elvesztettem, pusztán kíváncsiságból (én sem jártam a fiúval). Mosti eszemmel azt mondom, nem kellett volna.
5/13 anonim válasza:
Én is 17 voltam,amikor elvesztettem ugyanígy. Én nem bántam meg!
6/13 anonim válasza:
én 19 vok, s nem tettem meg hétfőn...pedig nagyon is lett volna rá alkalmam, de nem bánom különösebben, de úgyis kiderül, h mennyire vagy rá kész, ha elkezdetek játszadozni, s nincs megállás, akkor ....:) ;) és a fiú tudja, h szuz vagy még? mert nálam nagy meglepetés volt :DD
7/13 anonim válasza:
"egy ideig bizonyos okok miatt ugysem lesz kapcsolatom..?" ezt miből gondolod? hmmm?vagy mi a kiváltó ok, amiért senkit nem tudnál elképzelni magad mellett?
8/13 A kérdező kommentje:
Nem,nem tudja h szűz vagyok az ok az h nagyon elfoglalt vagyok mert sportolok több mindent is és nincs időm fiuzni meg még korainak is tartom hogy állandó párkapcsolatom legyen...Akik egyéjszakásban vesztették el tapasztalatokat várok:)köszi a válszokat:D:)
2008. jún. 20. 17:21
9/13 anonim válasza:
mondd el neki hogy szüz vagy.nehogy tul durva legyen.
10/13 anonim válasza:
Én 18 éves voltam és nem szóltam a srácnak. Csak azért mentem bele,mert már nagyon akartam,de nem kellett volna. Kb. fél év múlva ismertem meg az igazit és nagyon megbántam,hogy nem vártam meg vele az első szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!