Szerintetek fiúknál vagy lányoknál gázabb ha 17 évesen még szűz?
1) Nem kevertem bele semmit semmibe, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a gének mellett az életkörülmények is nagyban befolyással vannak a biológiai öregedésre.
3) Akkor legyenek itt az érvek:
A szüzesség érintetlenség nem pedig a szűzhártya megléte. Ha valakinek elszakad a sporttól vagy alapból rugalmas és tág és nem vérzik vagy alapból nincs is neki születésétől fogva, attól még ha nem volt pénisz a puncijában, szűz. Még ha önmagának vibrátorral vagy bármilyen élettelen tárggyal esetleg a saját ujjával átszakította, akkor is. Ezen belül vannak a következő kategóriák:
- csókszűz
- pettingszűz
- orálszűz
- análszűz
és vaginaszűz
Ezekkel már kellőképpen körül lehet írni a dolgokat és lényegretörő megfogalmazások, nem pedig ilyen terelős kamudumák, mint
- Nem volt még párkapcsolatom (Alkalmik és egyebek elhallgatva)
- Nem volt még komoly kapcsolatom (Nem komoly volt? Ha igen, mennyi? Ez is elhallgatva)
- Nem voltam még férfival. (Mit értünk "férfival voltam" alatt az illető hölgy szótárában? Az orál is annak számít? Vagy a kézimunka? Férfit mondott csak. Nővel esetleg már volt?)
És még megannyi jellemző maszatolás, amire nem illik rákérdezni további konkretizálás érdekében.
Ezután ő is felhozza a történelmet, hogy milyen barbár szokások voltak. Ezt fel lehet fogni történelmi áttekintésnek de én inkább demagógiának fogom fel, mert egy ateista férfi aki nem csak a gyereknemzésért akar szexelni is akarhat magának szűz barátnőt akivel ők az elsők egymásnak még egy fejlett korban is, ahol már a DNS teszt sokkal jobb, mint a szűzhártya. Ha valaki azt mondja, hogy neki nem kell használt nő, akkor mindjárt mindenki előveszi a "sötét középkor kártyát" a jól ismert náci kártya mintájára és mindent lesöpör vele.
Miért olyan elképzelhetetlen, hogy egy férfinak is lehessenek igényei? Egy nőt senki nem szól meg azért, mert ő nála magasabb férfit akar, aminek sok esetben csak a férfiak kevesebb, mint fele felel meg. Azért már néha igen, ha diplomás férfit akar, de ha úgy fogalmaz hogy művelt és intelligens akkor mindenki helyesel pedig lehet, hogy az illető szótárában a kettő egymás szinonimája. Ha gazdagot akar akkor is megszólhatják, de ha stabil egzisztenciával rendelkezőt, akkor szintén mindenki helyesel és egyetért. Pedig itt is lehet, hogy az illetőnél az egzisztencia a budai villánál és a BMW-nél kezdődik.
De ha egy férfi bármilyen igényeket merészel támasztani egy nővel szemben akkor az már mocskos, hímsoviniszta disznó.
De én benne vagyok, hogy ezentúl úgy fogalmazzak: "Olyan barátnőre vágyom, mint leendő tartós párkapcsolatom és feleségem, aki még nem lépett át a szexuális életbe és ezt velem tenné meg."
A roma és az afroamerikai után már egy polkorrekt kifejezéssel több vagy kevesebb már nem oszt, nem szoroz. Ha valaki ettől jobban alszik, hát egészségére.
6) Arra próbáltam célozni, hogy szándékosan választották őt a videók "arcának". Mert kislányos a külseje, fiatalabbnak tűnik a koránál és ezzel egy értékrendet sugall. Ettől még lehet diplomája és az is lehet, hogy még lelkesedik is az iránt amit csinál, de ez nem változtat azon, hogy MARKETING!!! az egész. A terméket (ami ezesetben a közlendő információ) kívánatos csomagolásban könnyebb eladni. A TV bemondók és riporterek is dekoratív hölgyek és jólszituált urak nem pedig bajszos, kövér, korosodó nők és kicsi, köpcös, kopaszodó, szintén korosodó férfiak. A média világa már csak ilyen. És ez alól a közösségi média sem kivétel, mert nagyon ritka az, amikor tényleg hobbiból és függetlenül csinálnak valamit. Az ilyen népszerűbb csatornák mögött komoly háttérmunkák vannak és rengeteg befektetett idő. A kézikamerás filmeket is ugyanúgy Hollywoodban forgatják, ottani színészekkel úgy állítva be, mintha amatőr, független filmek lennének.
Úgy érzem, itt megint kavarodások vannak... Lehet, hogy túl szűkre veszed az ellenzőidet, és nem látod az egészet? Olyan dologért sírsz, amit elítélsz. Szélsőséges gondolkodást is nézd kritikus szemmel. A világ nem fekete-fehér, hanem olyan színekben is pompázik, amit emberi szem nem is láthat.
Nem ért mindenki egyet olyan dolgokkal, amire azt mondod, hogy mindenki egyet ért vele. Te miért szeretnél egyedül lenni a világban? Miért szeretnéd, hogy szerinted mindenki máshogy gondolkozzon, csak te legyél önmagad prófétája? Nagyon komoly szorongásokat érzek én itt a leírt szövegedben. (ez elszomorít) Te tényleg úgy gondolod, hogy mások úgy gondolják rólad, ha igényed van egy bizonyos típusú nőre, akkor te "mocskos, hímsoviniszta disznó" vagy. Ez belőled fakad. Te hozod fel ezt a témát. Eddig egy lapon sem volt.
Neked megvannak az egyéni preferenciáid. Ez szép és jó. A párkapcsolatban ez a legfontosabb? Nem tudnál erről lemondani semmi körülmény között? Te voltál már nővel? Képes vagy annyira megtisztelni a leendő élettársadat, hogy nem támasztasz olyan elvárást elé, amit magaddal szemben nem tudsz betartani? Ha nem így lenne, az szerinted fair lenne? Ha nem így van, akkor magadat érzed sértve azzal, hogy valaki korán átlép a szexuális életbe?
El tudod gondolni a nagyon szélsőséges példáid után (a különböző legendás orvosokról) azt, hogy vannak olyan lányok, akik ugyan így gondolkodnak, de nem jön össze nekik valamiért?
Akik már nem érintetlenek, már nem is emberek a szemedben? NEM azt kérdezem, hogy lennél-e az élettársa, mert azt már nagyon szépen leírtad. De attól, mert egy nő lefeküdt legalább egy pasival (vagy nővel), a szemedben már kevesebbet ér? Már nem lehet jó orvos, vagy nem lehet vele jót beszélgetni, vagy nem úgy érzi az ízeket, ahogy azt kéne? Vagy nem képes olimpiát nyerni? Miért lesz "rosszabb" egy nő vagy egy férfi, ha átesik az első nemi aktusán, azon kívül, hogy nem lehet egy életen át abban a megtiszteltetésben része, hogy Te legyél társa? Nem is érdemel már társat az életébe, akivel leélheti azt?
Azt remélem érzed, hogy ha minden lányról, aki elvesztette a szüzességét azt feltételezed, hogy ettől kevesebb lett, hogy ettől már a rossz útjára tévedt, akkor a gondolkodás módod hagy kivetni valót maga után?
Nagyon szépen megfogalmazta valaki az elején, hogy a szüzesség nem egy betegség, amitől meg kell szabadulni. Ha egyszer lesz egy párod, akkor azzal úgyis annyit szexelhetsz, amennyi a csövön kifér. (Ha meg nem fér ki a csövön több, lehet máshogy is csinálni)
@6: Mindenki eladja magát. Te itt is próbálod. Miközben azt mondod, hogy nyugodtan keressenek pénzt az emberek, azt érzem, hgoy féltékeny vagy arra, aki el tud adni valamit? Nagyon sok érv, amit felhozol ott van Laci videóiban. Megnézted a többi szüzességről szóló videóját? Tudtad, hogy Amerika egyes államaiban bevezették az önmegtartóztató programot. Arról beszélnek, hogy milyen jó, ha a lányok megőrzik a szüzességüket, és hogy a szex rossz, stb... A bevezetést követő 3 év alatt a 18éven aluli abortuszok száma hatalmasat ugrott és egyre csak növekszik? Pedig azokat nem fiatalos lányok adják elő. Mégis megeszi a tömeg.
Megint fröcsög belőled a demagógia. Senki nem mondta, hogy kevesebbet ér. Nekem (és rajtam kívül még valamennyi férfinak) van olyan igénye, hogy szűz legyen a társa.
A mai világban már a rokkant sem ér kevesebbet, de ettől még nagyon kevesen akarnak rokkant embert párjuknak.
A szüzesség egyébként szerintem sokkal könnyebben teljesíthető kitétel, mint például a következők:
- rokkantság
- betegség
- magasság
- hajszín
- bőrszín
- szemszín
Mert mindenki szűznek születik. A többit meg egyszerűen kapta, de nem tehet róla.
A harmadik bekezdésed nagyon szép. Az "érintetlen" és "szűz" szavakat cseréld ki az előbb felsoroltak valamelyikére és tedd fel ugyanezt a lányoknak, ha mered. Utána amekkora oltást fogsz kapni az oldalon, azt nem kívánom senkinek.
"Arról beszélnek, hogy milyen jó, ha a lányok megőrzik a szüzességüket, és hogy a szex rossz, stb... A bevezetést követő 3 év alatt a 18éven aluli abortuszok száma hatalmasat ugrott és egyre csak növekszik?"
1) Aki kapartat az már nem lehet szűz.
2) [link]
Ügyes vagy!
Sikeresen félre értelmeztél kényed-kedved szerint egy költői kérdést, és ráhúztad a kényelmes "ez demagóg" szövegedet.
Mi elől bujkálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!