Szerintetek fiúknál vagy lányoknál gázabb ha 17 évesen még szűz?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és még szűz :( szerintetek ez nagyon gáz ?2013. okt. 7. 18:12
12/34 A kérdező kommentje:
Csak azért mert már szinte én vagyok egyedül aki még szűz az ismerőseim közül :D
2013. okt. 7. 18:22
13/34 Pain for Pleasure válasza:
Ebben nincs semmi gáz, egyik nem esetében sem.
14/34 Pain for Pleasure válasza:
#12 A magad útját járd, ne másokat nézz. :)
15/34 anonim válasza:
egyiknél sem. Az a gáz amikor 14-15 évesen már nem szűz valaki.
16/34 piriiiiii válasza:
Az gáz, ha ilyen f_aszságokon töröd a fejedet.
Az gáz, hogy a gyikes statisztika szerint mindenki ilyen f_aszságokon töri a fejét.
17/34 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz a felnőtt társadalom megítélése szerint!! Szerintem kezdj el te is így gondolkozni, a kispajtásaid menőző véleményei meg k--ra lényegtelenek. Nem értik ők még a dolgokat, csak megy a csordagondolkodás... Mintha mindenkinek ugyan olyan lenne az élete, és ugyan akkor, ugyan azt kellene csinálnia...
19/34 anonim válasza:
De ahhoz hogy egy fiú elveszítse egy lánynak is el kell akkor fiúknál miért ciki? Ha nem lenne 17 éves szűz fiú akkor nem lenne 15 éves szűz lány sem barmok.
20/34 anonim válasza:
Ott tart a világ, hogy 17 évesen ilyesmit kérdeznek emberek, NA EZ A GÁZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!