Hogy vegyem rá, hogy sexeljünk?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon nagyon jó lány barátom és megbeszéltük hogy lefeküdnénk nem is egyszer egymással, mindketten szüzek vagyunk még de most a lány elkezdett azzal jönni, hogy az elsőt a szerelmével akarja (nincs neki) és csak utána akar velem, szerintetek, hogy vegyem rá, hogy velem veszitse el a szüzességét?? Valami jó érvek kellenének stb.2013. okt. 7. 17:19
2/8 Lina93 válasza:
Ha csak szexre kellene, akkor semmiképp se próbáld rávenni, mert utána meg az lesz a baj, ha többet szeretne tőled.
3/8 anonim válasza:
Pénzzel természetesen :) mi mással
5/8 anonim válasza:
Velem volt ilyen. A csaj mással akarta elveszíteni. Megtörtént aztán meg jött nekem, hogy bánja, hogy nem én voltam az első. végül sosem dugtam meg. :S
Szóval szerintem ez eleve elkapált dolog.
Vagy elcsábítod rendesen, mint egy barátnőt és ha összejön akkor te lehetsz az első neki, ha nem akkor így jártál.
6/8 anonim válasza:
Mond el hogy egy kapcsolat a szerelmen alapul, de az előbb vagy utóbb de biztos elmúlik. Viszont a barátság alapja a bizalom, ami lehet örök is, lehet hogy nem, de ez már rajtatok múlik.
7/8 anonim válasza:
először is, az szexelni. könyörgöm ha már ehhez elég érettnek érzed magad, akkor légy ahhoz is az hogy kiírd a szót.
a második. mi az hogy rávenni, és hogy érvek kellenek? egy nőt nem rávenni kell a szexre, hanem el kell érni nála hogy ő maga kívánja azt. ha meg nem veled akarja elveszíteni akkor fogadd azt el, és nem érvelni kell ez mellett hogy de mégis -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!