Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire előnyös, ha ilyen...

Mennyire előnyös, ha ilyen szűk vagyok? Ha szexelni fogok, a pasi élvezni fogja?

Figyelt kérdés

Szóval ha ujjazom magam, és nedves vagyok (szinte már tocsogok) akkor is max 1 ujjam megy be, kettő már nehézkesen, ami fáj.

Ez a szűkösség jónak számít?

2013. okt. 4. 17:20
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Egyik válasz nagyobb ostobaság a másiknál, mi az, hogy "olyan pasit válassz, akinek kicsi a szerszáma.."

Ja, valóban, első randin told le a nadrágját, és miután megbizonyosodtál róla, hogy kicsi, mehet a randi? Atyaég..

Eleinte fáj, én is nagyon szűk voltam, és az első komolyabb barátomnak nem volt kicsi szerszáma. A harmadik-negyedik szeretkezés után éreztem a változást, a fájdalom a behatolásnál még megvolt, de aztután elkezdtem élvezni a szexet. Veled is így lesz. :)

2013. okt. 4. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Előzőnek igaza van, hogy mekkora a szerszáma, azt nem tudod előre.

Ezért olyan srácot keress, aki türelmes, és figyel rád, akinek fontos, hogy neked jó legyen!

2013. okt. 5. 08:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne hallgass a hülyeségre, a hüvely tágulékony szerv. Az ilyen szűk puncit meg öröm megdugni.

A srác hálás lehet majd aki elnyerheti a puncid.

2013. okt. 10. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!