Megéri prostival elveszíteni?
Figyelt kérdés
24 éves szűz vagyok, mostanra jutottam el oda, h kipróbálom, milyen egy örömlánnyal. Érdemes elmenni egy hivatásoshoz egy felavatásra, vagy meg fogom bánni?2013. okt. 2. 00:20
11/34 LeftBehind válasza:
Én azt mondom menj. Ennél már csak rosszabb lesz.
12/34 anonim válasza:
Én 30 évesen tettem így nemrégiben. Nem bántam meg, mert egy tapasztalatnak jó volt, de ennyi. Az érzelmek teljes hiánya és persze a védekezés miatt tulajdonképpen olyan volt, mintha egy guminővel lettem volna. Pedig egy nagyon igényes, kedves és szép csajnál voltam, mégsem adott semmit az egész.
(Illetve valamit adott: az eset után a biztonság kedvéért elmentem kivizsgáltatni magamat, és elég komoly fertőzést találtak, bár teljesen tünetmentes vagyok. Szóval most járkálhatok a bőrgyógyászhoz egy ideig.)
14/34 anonim válasza:
Utolsó: gonorrhea. Kaptam rá egy injekciót, az orvos szerint nagy szerencse, hogy tünetmentesen is elmentem, mert hosszú távon komolyabb gondokat okozhatott volna.
15/34 anonim válasza:
És azt hogy kaptad el, óvszer nélkül benne voltál?
16/34 anonim válasza:
Óvszer nélküli franciával, valószínűleg.
17/34 A kérdező kommentje:
Azóta el is mentem, nem volt rossz, de nem is volt nagy szám. Azért jól esett végre dugni egyet.
2013. okt. 7. 21:48
18/34 LeftBehind válasza:
Hát akkor ezúton elbocsátalak a "GYK-s szüzek" anonim csoportjából.
19/34 Noydra válasza:
Ugyanannyi tapasztalata van, szóval ugyanúgy szűz :D
20/34 A kérdező kommentje:
Kösz, bár sok minden nem változott azóta.
Egyedül a poresz nem izgat fel. Mondjuk nem is baj, holnap megint megyek qrvázni!
2013. okt. 7. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!