Megéri prostival elveszíteni?
Figyelt kérdés
24 éves szűz vagyok, mostanra jutottam el oda, h kipróbálom, milyen egy örömlánnyal. Érdemes elmenni egy hivatásoshoz egy felavatásra, vagy meg fogom bánni?2013. okt. 2. 00:20
1/34 anonim válasza:
A legtöbb fiúnál/férfinál szerintem mindegy, hogy kivel veszíti el.
2/34 A kérdező kommentje:
Én mindig arra vártam, h majd ha lesz barátnőm, de sosem jöttem össze senkivel. Tudom, csak saját magamat hibáztathatom, én csesztem el, de már nem akarok tovább várni.
2013. okt. 2. 00:24
3/34 anonim válasza:
nem tudom, hogy ez segít-e meg aztán lehet, hogy én gondolom így, de én 21 éves lány vagyok és nemrég veszítettem el, de őszintén szólva ennyi idősen már nem volt meg az a bizonyos varázs amiről mindenkitől hallottam... szerintem egy bizonyos kor után, meg a sok várakozás meg önmegtartóztatás után már egyáltalán nem izgalmas dolog a szüzesség elvesztése, sőt inkább egy nyűg. úgy hogy szerintem nem bánnád meg. de ez csak az én véleményem.
4/34 anonim válasza:
Kérdezőnek : Én ahogy elértem a 18-at elmentünk egy Tutti-frutti újságból kinézett helyre az egyik barátommal.Nagyon jó élmény volt több szempontból is.Kedvesek voltak a lányok és nagyon szépek.Utána pedig már ha lány közelébe kerültem , nem féltem a dologtól és a lányok is egész másképp néztek rám. Fura dolog ez. Pont olyan mint amikor van csajod és akkor tapadnak rád más nők , ha meg nincs akkor le se szarnak...
5/34 anonim válasza:
Lehet hogy meg fogod bánni, de garantálom neked, hogy azt is meg fogod, ha nem mész el. Az a helyzet, hogy nincs "jó választás", csak jobb. És szerintem ess túl rajta minél hamarabb. Én is elgondolkodtam a te korodban, de én nem mertem elmenni. További 3 évig nem volt semmi, és lelkileg padlóra kerültem a rengeteg dologtól, amivel most nem untatlak. Végül nem mentem el soha, hanem egy szerencsés véletlen miatt sikerült elveszítenem, de ha most újra 24 lennék, akkor elmennék. Ez tuti.
6/34 anonim válasza:
Szerintem megéri. Én is annál vesztettem el a tavasszal, nem bántam meg sőt azóta már nem istenítem annyira a nőket:)) mint kölyök koromban.
Csak arra figyelj hogy igényes , lakásos prostihoz menj.23f
7/34 anonim válasza:
"felavatásra"? xDD LOL. Ez valami szertartás lesz, vagy mi?
8/34 anonim válasza:
Megéri McDonald'sban tartani a lakodalmat?
Kaját ott is adnak.
Persze, lehet prostival is. Magadat tisztelt meg annyira már, hogy ennél igényesebb vagy.
9/34 Noydra válasza:
Szerintem ez egyenlő a feladással. Majd akkor veszted el, ha felszedsz egy csajt, rendesen.
Ezt nem tartom szüzesség elvesztésnek, mint ahogy az se lenne az, ha egy magatehetetlen részeg csajt dugnál meg...
10/34 pinkpancser válasza:
Ha netán egy hivatásost választasz mégis, akkor gumit vigyél! Különben igen emlékezetes lehet... a bőrgyógyásznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!