Mi van ha nem leszek elég szűk?
Egyre közeledik az idő hogy lefeküdjünk a barátommal. Már régebb óta van egy sejtésem arról, hogy a szűzhártyám elszakadt, pedig még sosem voltam együtt senkivel. Ez nagyon gáz? Attól is félek hogy mi van ha nem leszek elég szűk és nem fogja élvezni? A melleimmel is vannak bajaim, mert egy kicsit meg vannak ereszkedve...Mondhatom jó vásárt csinált velem.
Mikortól számít egy lány szűknek? Ne haragudjatok a zagyvaságokért, de annyira össze vagyok zavarodva.
16/l
Csak akkor csináld, ha tényleg úgy érzed, hogy eljött az ideje és fel vagy rá készülve!
Egyébként ne aggódj, a barátodnak úgy fog szeretni, ahogy vagy.
Szűzen valaki nem szűk??? Pfff... Mivel masztizol te? Sütőtökkel?
Feleségem szülés után is pont olyan szűk, mint előtte.
Ez egy nagyon nagy butaság. a lényeg hogy ne aggodalmaskodj. A saját élményedet rontanád el az izgulással. Vagy mondd meg neki hogy még várjon, vagy ne aggódj semmin. Amúgy is ilyenkor a fiúk egyáltalán nem azt nézik hogy milyenek a melleid, vagy hogy mennyire vagy szűk. (leglábbis nem negatív értelemben nézik)
Ők átadják magukat a pillanatnak. Tedd ezt te is.
Esetleg borozzatok. Bár sosem hittem az alkoholban, de lehet hogy ilyenkor jól jön
Jézusom, mennyi hülye egy rakáson... -.- (Tisztelet a kivételnek)
A szűzhártya BÁRMITŐL elszakadhat. Akár sima tornázás közben is! Attól még az illető szűz marad.
Csak a tisztánlátás végett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!