Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi van ha nem leszek elég szűk?

Mi van ha nem leszek elég szűk?

Figyelt kérdés

Egyre közeledik az idő hogy lefeküdjünk a barátommal. Már régebb óta van egy sejtésem arról, hogy a szűzhártyám elszakadt, pedig még sosem voltam együtt senkivel. Ez nagyon gáz? Attól is félek hogy mi van ha nem leszek elég szűk és nem fogja élvezni? A melleimmel is vannak bajaim, mert egy kicsit meg vannak ereszkedve...Mondhatom jó vásárt csinált velem.

Mikortól számít egy lány szűknek? Ne haragudjatok a zagyvaságokért, de annyira össze vagyok zavarodva.

16/l

2013. okt. 1. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
13%
Ezért nem kell hazudozni, hogy szűz vagy, mikor már ezer éve nem vagy. Most nem lennél ekkora cikiben, ha egyenes vagy.
2013. okt. 1. 21:46
 2/12 Lina93 ***** válasza:
100%

Csak akkor csináld, ha tényleg úgy érzed, hogy eljött az ideje és fel vagy rá készülve!

Egyébként ne aggódj, a barátodnak úgy fog szeretni, ahogy vagy.

2013. okt. 1. 21:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez látszik. Hogy őszinte legyek butaságokon rágódsz. Ha szeretnéd van hüvely torna, ami Kagel gyakorlat. Arról szól, hogy a hüvelyedet tudod tornáztatni. Próbáld ki, hátha segít, de még felesleges, max edzett lesz a hüvelyfalad és könnyebben szülsz mikor oda kerülsz.
2013. okt. 1. 21:47
 4/12 A kérdező kommentje:
tudom hogy butaság..magam sem tudom miért agyalkodom ezen...csak szeretnék elég lenni..jaj mindig tl agyalok mindent amúgy az első nek üzenem...TÈNYLEG az vagyok :)
2013. okt. 1. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szűzen valaki nem szűk??? Pfff... Mivel masztizol te? Sütőtökkel?

Feleségem szülés után is pont olyan szűk, mint előtte.

2013. okt. 1. 22:03
 6/12 A kérdező kommentje:
én nem mondtam hogy nem vagyok az..csak nem tudom mi számít annak..
2013. okt. 1. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Attól hogy a szűz hártyád már nem épp attól még szűz vagy mert lényegében az az hogy járt e már benned valaki és nem valami.... én ezen nem akadtam fennt ha elszakadt már hát elszakadt :D Egyébként nem a szűzhártyától lesz valaki szűk ráadásul én a helyedben inkább attól félnék hogy olyan szűk leszek hogy nagyon fog fájni. Tudtommal több lánynak fáj mint akinek az a baja hogy alig érezte meg az első alkalmat
2013. okt. 1. 22:16
 8/12 A kérdező kommentje:
lehet hogy így van...csak nem tudom honnan tudom hogy szűk vagyok ennyi..lehet hogy butaság..sőt biztos az
2013. okt. 1. 22:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon nagy butaság. a lényeg hogy ne aggodalmaskodj. A saját élményedet rontanád el az izgulással. Vagy mondd meg neki hogy még várjon, vagy ne aggódj semmin. Amúgy is ilyenkor a fiúk egyáltalán nem azt nézik hogy milyenek a melleid, vagy hogy mennyire vagy szűk. (leglábbis nem negatív értelemben nézik)

Ők átadják magukat a pillanatnak. Tedd ezt te is.

Esetleg borozzatok. Bár sosem hittem az alkoholban, de lehet hogy ilyenkor jól jön

2013. okt. 2. 01:50
 10/12 anonim válasza:

Jézusom, mennyi hülye egy rakáson... -.- (Tisztelet a kivételnek)

A szűzhártya BÁRMITŐL elszakadhat. Akár sima tornázás közben is! Attól még az illető szűz marad.

Csak a tisztánlátás végett...

2013. okt. 2. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!