Szerintetek, mit csináljunk?
Figyelt kérdés
1 hónapja vesztettem el a szüzességem. A barátom is szűz volt. Az elsőnél nem szakadt át a szűzhártyám és a sokadiknál sem, mert mindig abbahagytuk , ha fájt. ( mert pokolian fájt) Az utolsó kettőnél nagyon véreztem, de még mindig nem szakadt ki teljesen, mert még most is fáj. Őszintén nem tudom már, hogy micsináljak. Egyre fájdalmasabb és mostmár szarul is érezzük magunkat.Légyszi csak normális válaszokat :o32013. szept. 30. 17:32
11/15 A kérdező kommentje:
köszi
2013. szept. 30. 17:46
12/15 anonim válasza:
a 7-es jól mondja és te is írtad,hogy egyre jobban fáj ez azért van mert már stresszeltek,hogy miért nem sikerül több előjáték ujjazás nyelvel nem kell hogy behatoljon a lényeg, hogy kezd el élvezni és fog az menni és sok sikert.
13/15 anonim válasza:
évekkel ezelőtt voltam így az akkori nagy szerelmemmel hát úgy döntöttem megoldom másképp addig izgattam míg el nem jutott a csúcsra és akkor könyörtelenül belehasítottam persze abba is hagytam mindjárt de utána a probléma meg lett oldva kissé bizarrnak tűnik de nekem bejött sok sikert és ne görcsölj emiatt.
15/15 anonim válasza:
Szerintem is csak rástresszeltek már a dologra, és ez azt okozza, hogy nem tudsz ellazulni, így nem leszel kellően felizgulva, ergo jobban fog fájni a dolog.
Szerintem próbálkozzatok ujjazással, nekem pl úgy szakadt át a szűzhártyám.
Kitartás, nem feladni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!