Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljunk? (alul)

Bak Dzsenifer kérdése:

Mit csináljunk? (alul)

Figyelt kérdés
A barátom kétszer elmegy, míg én még egyszer sem. Ilyenkor mit lehet csinálni?
2011. jan. 1. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van akinek nehezebben megy. A barátod utána/közben segíthet neked a kezével.
2011. jan. 1. 21:42
 2/11 Gishart válasza:
Ismerős. Bár én nem 2-szer megyek el:D De igazam van az előttem szólónak. Egy kis előjáték, kézzel vagy szájjal. Vagy ami neked jó...
2011. jan. 1. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:
A barátom 3x vagy 4x és én 1x sem. :(
2011. jan. 2. 00:10
 4/11 anonim ***** válasza:
ember, ottvan a net, használd!
2011. jan. 2. 10:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Hosszú elöjáték és nem 2 aktus, hanem 4-5, ha kell akkor egész éjjel.

Másrészt ennek lelki okaid lehetnek leginkább.

Szereted a barátod, úgy igazán?

2011. jan. 3. 13:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi 2 éve próbálkozunk, nekem ennyi idő alatt még sosem volt orgazmusom aktus közben. A barátom mindig külön elégít ki szájjal. Ő egyszer megy el közben, utána nagyon érzékennyé válik neki, és órákig (volt már, hogy 1 napig se...) nem bír újra nekiállni. Hosszú előjátékkal is próbálkoztunk már, sokféle pózzal próbálkoztunk már, sok helyen, egyelőre mégse jött össze.

Hogy mit lehet csinálni?

Először is én nagyon élvezem, mikor a barátom elmegy, leírhatatlanul boldog vagyok. Nekem az lelki orgazmus. Úgyhogy egyáltalán nem irigykedem, inkább mondom, hogy bárcsak neki is többször lenne egy aktus alatt. Csodálatos érzés látni és érezni, úgyhogy én annyira nem szomorkodom.

Másodszor pedig- gyakorolni és nem feladni, és nem ezen görcsölni. Ha azon idegeskedsz magadban, hogy jaj nekem már megint nem lesz, akkor tuti nem jön össze. Csak élvezd nagyon az együttléteket, hátha egyszer sikerül. Én legalább is ezt remélem, mert már sokszor érzem, hogy tudna lenni. Ha minden jól megy, az egész életünket együtt éljük le a barátommal, és így bőven van időnk próbálkozni :) 20/L

2011. jan. 3. 14:25
 7/11 anonim válasza:
Már előtem is írták a hosszabb előjátékot, amit persze jól kell csinálni, megfigyeltem a bartnőmnél, hogy ha kicsit hamarabb megy el, ha közben kicsit puszilgatom érzékien és persze ki mutatom, hogy élvezem. Szerintem ez a fiún múlik. Ja és az utólagos rásegítés is nagyo jó tud lenni.
2011. jan. 3. 14:25
 8/11 anonim válasza:
Verje ki a barátod előtte! De most komolyan. Nekem is volt már olyan pl, hogy két csajjal volt dolgom, ilyenkor az ember fiának többet kell a latba vetnie. Ez nagyon jó megoldás! De ha még soha nem mentél el, az lelki lehet inkább, vagy egyszerűen rosszul csinálja.
2011. jan. 3. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha a barátod elmegy akkor menj utána.
2011. jan. 3. 22:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Az orgazmus tanulható. Igaza van az előttem szólóknak, tényleg míg a férfiaknál az érintés a fontosabb, addig nálunk ez inkább lelki dolog. Nálam is sokáig volt ez probléma, de utólag visszagondolva én voltam a hibás, mert nem kommunikáltam a párommal valami fényesen... :) Ha megmondod mi a jó, ha kicsit irányítod a kezét, hidd el menni fog, és valószínűleg ő is örülni fog a sikerélménynek...;)
2011. jan. 4. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!