Hány éves kortól normális elveszteni? Mennyi az a kor amikor már ciki ha szűz valaki?
"ez természetes, szerintem igenis ciki, ha 30-40-50 évesen valaki szűz"
Annak ciki, aki annak érzi. Ezt ne egy kívülálló vagy a társadalom döntse el. Aki nem szenved és vergődik a szüzessége miatt, hanem teljesen jól elvan és még válogat 20-as évei végén is, mert nem akarja még ilyen későn sem prostival vagy egyéjszakással elveszíteni az egy erős akarattal és elvekkel rendelkező ember, akinek ha a szüzessége nem is, de a kitartása és az elvei becsülendők.
Aki meg vergődik annak sem a szüzessége ténye a ciki, hanem inkább az, ami miatt így alakult a helyzete. Hogy még egy börtöntöltelék drogdíler, aki veri a nőket is hamarabb talál magának csajt, mert a nők szemében még egy nőverő erőszakos állat is szimpatikusabb mint egy pesszimista, önsajnáló ember.
És igen, ez a véleményem. Férfi fejjel nem tudom megérteni a nők párválasztási szokásait. Ha két hasonló külsejű nő közül az egyik törne-zúzna, dühöngene és tányérokat verne szét a fejemen a másik meg csak mindig szomorú lenne és negatív, pesszimista, akkor én az utóbbit választanám.
"A jó ég tudja miért,de ha egy nő "megőrzi" a szüzességét akkor a világ szemében ő lesz a kib*szott fehér trónon ülő királylány."
Ha azt kérdezem tőled, hogy te melyiket tartod többre:
Azt a srácot, akinek az apja nyitott egy 100 millás bankszámlát, kapott tőle egy BMW-t és egy villát a Rózsadombon meg egy igazgatóhelyettesi állást az apja cégénél.
Vagy azt a srácot, aki szegény családból származik, tanult, lediplomázott ösztöndíjjal, felküzdötte magát a ranglétrán és most igazgatóhelyettes egy cégnél, van neki egy 100 millás bankszámlája, egy BMW-je és egy villája a Rózsadombon.
Akkor melyiket fogod többre tartani kettőjük közül? Melyiket fogja többre tartani a társadalom?
Látod? Ugyanez a különbség a férfiak és a nők között is. Egy nőnek nem kell megküzdenie azért, hogy elveszíthesse a szüzességét. Neki azért kell megküzdenie, hogy KIVÁLOGASSA a legalkalmasabb partnerjelöltek közül azt, aki végül a befutó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!