Macihercegnoje kérdése:
Ujjazástól valaki elvesztheti a szüzességét?
Figyelt kérdés
Még májusban volt egy fiu akivel megtörtént ez a dolog,es utana a bugyimon ilyen barnas cucc volt..ezt csak reggel vettem eszre. Nemregen a baratommal is csinaltuk es azt kerdezte h kivel fekudtem le(pedig senkivel,csak ennyi törtent) lehetseges ez? :/2013. szept. 22. 10:59
1/6 anonim válasza:
Igen, véreztél, de hány éves vagy, h ezzek nem vagy tisztában???
3/6 anonim válasza:
Fizikailag lehetséges.
Viszont te még szűz vagy. Akkor veszíted el a szüzességed, amikor valakivel szexelsz. Az ujjazás nem számít annak.
Mindent megtesztek, hogy ne legyetek már szüzek, kivéve a szexet? :D
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, éppen az h én nem szerettem volna az 'ujjazástól' elveszteni a szüzességem. A jelenlegi barátomnak azt mondtam h az vagyok. És nem akarom h azt hidje h hazudok.
2013. szept. 22. 11:30
5/6 PriKillerZelee válasza:
NEM , de a KEMÉNY SZEX ÁÁÁÁÁÁHHHHHH NAGYON JÓÓÓ
6/6 anonim válasza:
nyugodjál meg mert szüzvagy:) mindaddig amig valaki nem az ujját hanem a szerszámát rakja fel neked
az előfordulhat hogy megsérült a szűzhártyád vagy akár teljesen ( ezért volt barnás a bugyidban)
elis szakadt a srác ujjától de ez nem egyenlő azzal hogy nem vagy szűz.
mert elszakdhat pl. biciklizéstől is stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!