Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ujjazástól valaki elvesztheti...

Macihercegnoje kérdése:

Ujjazástól valaki elvesztheti a szüzességét?

Figyelt kérdés
Még májusban volt egy fiu akivel megtörtént ez a dolog,es utana a bugyimon ilyen barnas cucc volt..ezt csak reggel vettem eszre. Nemregen a baratommal is csinaltuk es azt kerdezte h kivel fekudtem le(pedig senkivel,csak ennyi törtent) lehetseges ez? :/

2013. szept. 22. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, véreztél, de hány éves vagy, h ezzek nem vagy tisztában???
2013. szept. 22. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
11 éves!
2013. szept. 22. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Fizikailag lehetséges.

Viszont te még szűz vagy. Akkor veszíted el a szüzességed, amikor valakivel szexelsz. Az ujjazás nem számít annak.

Mindent megtesztek, hogy ne legyetek már szüzek, kivéve a szexet? :D

2013. szept. 22. 11:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, éppen az h én nem szerettem volna az 'ujjazástól' elveszteni a szüzességem. A jelenlegi barátomnak azt mondtam h az vagyok. És nem akarom h azt hidje h hazudok.
2013. szept. 22. 11:30
 5/6 PriKillerZelee válasza:
NEM , de a KEMÉNY SZEX ÁÁÁÁÁÁHHHHHH NAGYON JÓÓÓ
2013. szept. 22. 13:30
 6/6 anonim válasza:

nyugodjál meg mert szüzvagy:) mindaddig amig valaki nem az ujját hanem a szerszámát rakja fel neked

az előfordulhat hogy megsérült a szűzhártyád vagy akár teljesen ( ezért volt barnás a bugyidban)

elis szakadt a srác ujjától de ez nem egyenlő azzal hogy nem vagy szűz.

mert elszakdhat pl. biciklizéstől is stb.

2013. szept. 23. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!