Van itt olyan, aki 18 éves kora után vesztette el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Ha igen, az azért volt, mert előtte eldöntöttétek, hogy addig nem fekszetek le senkivel, vagy csak azért, mert akkor jött az igazi?2013. szept. 15. 16:10
1/10 anonim válasza:
Igen, én ilyen vagyok. 20 voltam. És nem döntöttem el, akartam már korábban is nyilván, de akkor jött a nagy szerelem.
2/10 anonim válasza:
Én 19 éves voltam.
Barátnőm is 19 éves volt.
Én megvoltam lányok nélkül addig. Akármilyen nehéz elhinni.
Ő neki se voltak olyan srácok az életébe.
3/10 Nem mondod :D válasza:
Akkor jött egy olyan srác, akivel úgy gondoltam, hogy megéri megtenni..:) 18 voltam már.
4/10 anonim válasza:
Igen, én ilyen vagyok.
Egyrészt nem akartam túl fiatalon és 18 év alatt még nem elég érett szerintem ehhez a lányok többsége. Sőt, van olyan, aki utána sem.
De az is igaz, hogy akkor lépett be a szerelem az életembe. Nagyon szerelmes voltam és ő is belém. Kár, hogy vége lett.
5/10 anonim válasza:
Én 27 voltam, és egy harmadik oka volt, egyáltalán nem tudtam még csak barátkozni sem lányokkal. Teljesen zéró voltam mindig a témában.
6/10 anonim válasza:
Én már 18 elmúltam, de még mindig az vagyok...
lány.
7/10 anonim válasza:
Amúgy egy norm srác vagyok, normális külsővel, csak az emberek közti kapcsolat teremtéssel vannak gondjaim, srácokkal is nehezen tudok haverkodni, nem hogy lányokkal ismerkedni. Akiket már régóta ismerek, azok között meg nincs olyan, akivel kapcsolatot tudnék kezdeményezni, pedig velük már nagyon jól tudok kommunikálni. Az a baj, az új csajok hamar leírnak így és ha már később jól elvagyok a társaságukban, de akkor is ugyan annak a szerencsétlen srác vagyok a szemükben. Barátnőm már volt, de még 20 évesen is szűz vagyok, ami már nem is zavar, az jobban, hogy nehezen tudok beilleszkedni egy új társaságba...
8/10 199303 válasza:
en meg most is az vagyok..
20/L
9/10 anonim válasza:
igen, és eldöntöttem már az első "barátomnál"(nem vele vesztettem el), hogy 18éves korom után vesztem el, olyannal aki megérdemli! és lehetőleg olyannal akinek szintén én leszek az első!
és sikerült:) azóta is együtt vagyunk:)
10/10 anonim válasza:
Én 18 voltam, nem akartam az igazit megvárni, annyit döntöttem el, hogy kapcsolatban szeretném elveszíteni. De az a néhány rövidke kapcsolatom nem alakult jól, szóval egyéjszakás lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!