Van itt olyan férfi aki 30+ és még szűz?
Figyelt kérdés
Néha izgat a gondolat, hogy bevezessem őket a szex igazi világába:) N2013. szept. 20. 20:48
11/11 anonim válasza:
Haha, én az vagyok, igen! :D Nemrég lett volna egy lány, ő ajánlotta fel, belement volna, de én nemet mondtam, több ok miatt is, elsősorban azért, mert nem jártunk, és anélkül talán nem kéne. Vagy döntöttem volna meg csak úgy, hogy semmi komoly, hosszútávú kapcsolat? Hát én nem vagyok olyan.
Kérdező, azért kíváncsi lennék rád, biztos sokat kéne küzdened, hogy kapcsolat nélkül bevezess abba a világba. :D Hány éves vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!