Szerintetek mi lehet az oka annak, ha valaki 25 éves kor felett még szűz?
Figyelt kérdés
Nem magamra gondoltam,én 20 alatt vagyok.:)2013. aug. 23. 13:50
1/14 anonim válasza:
Az hogy van esze, és nem megy fejjel a falnak mint a csorda.
2/14 anonim válasza:
Az ok kétféle lehet: 1) augusztus 24-e és szeptember 23-a között született, 2) még nem létesített szexuális kapcsolatot senkivel.
3/14 anonim válasza:
önértékelési problémák, vagy szociális fóbia.
mikor pedig azt mondják, hogy "nem volt időm" akkor hazudnak, csak keresik a kifogásokat.
5/14 anonim válasza:
1. Nem erdekli a szex kulonosebben
2. Nem jott ossze
3. Elvi akadalya van (pl vallasos)
6/14 anonim válasza:
nem tudott felszedni egy barátnőt sem! vagy csak nem jutott el a szexig mert félős volt! inkább recskázott
8/14 anonim válasza:
A lányok túlzó elvárásai az oka. Hogy akinek nemlógnak a nemzeti bankok a zsebéből és nem Justin Bieber azt emberszámba se veszik.
9/14 anonim válasza:
Egy barátnőm 27 évesen ment férjhez, szűzen!
Viszont pettingben kiváló volt :)
10/14 anonim válasza:
és erre büszke vagy, hogy a barátnőd minden jött-ment alakot lecummantott meg análozott meg jó ég tudja milyen perverziókat művelt még de a szűzhártyáját harpagonként őrizte???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!