Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok, ha egy lassan...

Mit gondoltok, ha egy lassan 21 éves lány még mindig szűz?

Figyelt kérdés

mentalitási

érzelmi

testi szempontból?

jöhet negatív és pozitív is

2013. szept. 19. 23:12
1 2 3
 21/30 viktor123456 ***** válasza:
0%

Mentalitás:

milyen lehet, ha senkinek nem kellett? Milyen lehet, ha senki nem volt neki elég jó? Mi járhat a fejében, hogy ez számít, hogy szűz-e?

Érzelmi:

na még megvan a fejében a rózsaszín máz. Durva dugás nem lesz csak langyi romantikus csiszicsuszi. :-) Meg lelkizés ezerrel. :-)

Testi:

na, vszínű maszti sem volt, lővése sincs mi jó neki. :-) ultra nagy kunszt ne lesz amit tud. :-) rendes szopást sí várjak. :-) sőtt, semmilyet. :-) lenyelés? Ááááh. :-)

2013. szept. 20. 03:47
 22/30 anonim ***** válasza:
Én pont egy ilyen lányt keresek komoly kapcsolatra!
2013. szept. 20. 07:29
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

#21 :DD

Hallod, te csak azt hiszed, hogy nagyon értesz a nőkhöz. 20 évesen szexeltem először. Nem kapcsolatban, tehát a romantika rész kimaradt, bár durva sem volt. Szoptam. Le is nyeltem. 15 éves korom óta maszturbálok.

Engedd el a hülye sztereotípiákat, amibe bekategorizálod a nőket, és akkor várhatsz szopást meg durva szexet. Addig nem nagyon lesz, aki megadja neked, ha s-ggfej vagy :)

2013. szept. 20. 08:48
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

azt amit magamról is: nem gáz

F20

2013. szept. 20. 10:36
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Nem számít. Nem leszel vele se kevesebb se több a szememben.
2013. szept. 20. 14:27
 26/30 anonim válasza:
21 vagyok, szuz lany... sem lelki, sem testi bajaim nincsenek. nehogy azt higgyetek h emiatt vagyok meg az. van baratom, most keszulunk majd a nagy esemenyre. es kedves 21es... amit leirtal ugy ahogy van baromsag, mar bocs. honnan tudod h mi jatszodik le e gy no fejeben? ugyan honnan tudod h nem maszturbal vagy nem nyeli le...? marha van kivel persze. erdekes 21 vagyok es mindkettore kepes vagyok. igaz h meg a szex reszet nem ismerem, de semmi langyit nem akarnek... ugyhogy kerlek, fogd be es ne altalanosits!
2013. szept. 20. 15:36
 27/30 anonim ***** válasza:
Azért nem durva, hogy mennyien testi/lelki problémát sejtenek rögtön amögött, ha valaki 20 éves kora körül még szűz? Mert engem elszomorít, hogy ez az általános vélekedés.
2013. szept. 20. 16:29
 28/30 Clairvoyance válasza:
Bár én fiú vagyok,de azt gondolom ne aggódj ilyeneken.Érezd jól magad menj el barátaiddal,ismerőseiddel bulizni,ismerkedj,barátkozz ahhelyett,hogy ezen rugózol,hogy még szűz vagy.Ne dugasd meg magad az első szembejövővel. Bár ha neked az jön be akkor mindegy :D
2013. szept. 20. 16:29
 29/30 anonim ***** válasza:
Azt hogy szeretnélek megismerni,én is az vagyok.Szemtől szemben még sem úgy működik hogy: szia szűz vagy? Mert ha igen veled szeretném elveszíteni.
2013. szept. 20. 20:58
 30/30 anonim ***** válasza:

# 21-s kicsit se sztereotipikus, de sajnos ez az általános vélekedés.

Úgyhogy nem kertelek, az egyik oldalról, kb. erre számíts.

Azt te döntöd el, hogy veszed-e a fáradtságot, kipucolni, meg magyarázni a másik fejében lévő torz előítéleket, amiket filmből, tévéből, rádióból, két szem tapasztalatból szedett össze, és gyúrt kollektív egyetemes bölcsességgé.

Számomra sértő, hogy valaki rögtön arra gondol, hogy fogyatékos vagyok, leszbikus esetleg, és egyéb cifra dolgok.

Nem érdekel az a magyarázat 'mért mire gondoljon az ember?'. Mért kell rögtön gigantikus problémát feltételezni? És olyan jellemvonásokat ráaggatni a másikra, mint valami karácsonyfára, hogy már azelőtt eldöntik egyesek, egyetlen,vagy ép elég kevés információ alapján, hogy milyen lehetett a másik múltja.

Egyébként igen sérült vagyok. Egy huszonéves ember már valamiben sérült, legalábbis ha élt valamilyen életet, akár volt kapcsolata, szexuális élete akár nem.

De nem vagyok jobban sérült, mint bárki más, aki él szexuális életet, vagy dugott már.

A legjobb az, ha valaki erről semmit nem gondol.

Hanem azzal kezdi, hogy Téged kérdez meg.

2013. dec. 3. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.