Mit gondoltok, ha egy lassan 21 éves lány még mindig szűz?
Figyelt kérdés
mentalitási
érzelmi
testi szempontból?
jöhet negatív és pozitív is
2013. szept. 19. 23:12
11/30 A kérdező kommentje:
igazából kíváncsi voltam a véleményetekre, hogy ki mit gondol, a szempontok alapján, ha manapság meghallja azt, hogy egy 21 éves lány még szűz.
de elmondom az én véleményemet is. a külsőségeket tekintve nincs gond. mint ahogy előbb írtam, inkább lelkileg.
2013. szept. 19. 23:22
12/30 anonim válasza:
Azt, hogy túl sokat lógok gyk-n.
Ja a lányról? Nem pocsékolom az időm arra, hogy idegeneken gondolkodjak.
13/30 anonim válasza:
Szerintem ettől még nem feltétlenül defektes,sőt.
14/30 anonim válasza:
Semmi, mi lenne. Mindenkinek máskor jön el. De azért ne ess abba a csapdába hogy berúgsz és valami idegennel lefekszel. Az túl szánalmas.
15/30 anonim válasza:
Semmit. Sokan hajlamosak hibát keresni, ráadásul mindenáron.
16/30 anonim válasza:
Minden tiszteletem a tiéd! :) Úgy látszik élnek még a földön normális lányok.:)
17/30 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a véleményt.
bár nem értem, ezen mi olyan tisztelni való.. :) szívem szerint már nem szívesen lennék szűz.
2013. szept. 19. 23:47
18/30 anonim válasza:
Mit gondolok? Semmit. Nem szexuális életük alapján szoktam megítélni az embereket. Ettől még te is lehetsz ostoba szar ember, vagy épp kedves jólelkű teremtés. Nem az befolyásolja a személyiségedet, más emberekkel való kommunikációs készségedet és stílusodat, hogy szexeltél-e már vagy nem, éppen ezért engem ez nem érdekel.
19/30 A kérdező kommentje:
oké.
mégis van szerintem egy pár ember, aki erre azt mondaná, hogy kösz, nem kellesz, mert 0 vagy intimitásból.
2013. szept. 19. 23:53
20/30 anonim válasza:
Jobb, mint ha több faxt fogtál volna, mint kilincset, de én ugyanakkor furcsának is tartom. Mi az a lelki bibid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!