17 éves vagyok, szűz és nem tudom hogy ha egy csaj megtudná hogy még szűz vagyok akkor lenézne és otthagyna? mert olyan pasi nem kell nekik akinek eddig nem jött össze semmi, főleg a szép csajokanak
Én nem nézek le senkit, csak aki méltó rá. És a szüzességtől nem lesz méltó rá, mert az egy állapot, ami majd elmúlik...
2013. szept. 14. 12:24
4/37 anonim válasza:
17 évesen még nem de mondjuk egy 27 éves pasinál már elgondolkoznék :$
2013. szept. 14. 12:24
5/37 anonim válasza:
Mármint nem lenézném csak nem érteném. :D
2013. szept. 14. 12:25
6/37 anonim válasza:
18 év alatt nem tartják a nők szerintem gáznak, még 20 alatt se.
Fölötte viszont már vannak akik valóban kerülik inkább a dolgot.
2013. szept. 14. 12:27
7/37 anonim válasza:
Sztem ha 21-22 éves korában szüz, azzal még nincs gond, fölötte már, hm. Amúgy én örülnék is neki, ha én lennék neki az elsö :)
2013. szept. 14. 12:47
8/37 anonim válasza:
Szerintem náluk is különböző a vélemény.
Én 20 vagyok és szűz.Megismerkedtem egy lánnyal.Ő már rég nem az.2 komoly kapcsolata volt.El is mondtam neki.
Meg is lepődött.Viszont azt mondta,hogy nagyon rendes pasi vagyok.Nagyjából az akire a csajok vágynak 1-2 hibával igaz de jó.És az,hogy ő lehetne nekem az első megtiszteltetés lenne neki és nagyon örülne.
Szóval szerintem csak értelmes csajt kell kifogni.
2013. szept. 14. 12:59
9/37 anonim válasza:
ha jol nezel ki nem erdekli oket semmi mas ha nem akkor min1 mi vagy nameg szuz maradsz amig nem lesz penzed.
2013. szept. 14. 13:05
10/37 anonim válasza:
Az utolsóval értek egyet,egyénfüggő.
Örülnék neki ha olyat találnék aki értékelné hogy ő lehet nekem az első.
Bár az idő előrehaladtával egyre gátlásosabb leszek,emiatt félek így maradok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!