Le szeretnék feküdni a barátommal. Félek egy kicsit!? (többi lent)
Ha ennyire nem bízol az óvszerben, akkor menj el nőgyógyászhoz és írass fel fogamzásgátlót. De szerintem nem kell ettől annyira félni, oké, hogy előfordulhat, de ha így állsz hozzá, soha nem fogsz odáig eljutni, vagy el fogsz, de hát nem mostanság. Vegyetek olyan óvszert, ami nem a leggagyibb/legolcsóbb cucc, amúgy vannak méretek, sima meg XL, ha arra gondolsz, hogy biztonság szempontjából méret, akkor is van pl Dure Extra Safe, én még nem használtam, mert én Durex Love-ot szoktam venni, de nekem az is teljesen megfelel még egyszer sem történt baleset, de az Extra Safe állítólag jobban véd, hát kinek mi, nézz utána óvszereknek a netes oldalán is, hogy melyik milyen, aztán vegyél olyat. És nem kell ennyire félni tényleg, ha mégis szakadás vagy más történne, még ott az esemény utáni tabletta. Sok sikert előre is!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!