Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Le szeretnék feküdni a barátom...

Le szeretnék feküdni a barátommal. Félek egy kicsit!? (többi lent)

Figyelt kérdés
Majdnem 5 hónapja leszünk együtt.én szüz vagyok,ö már nem. Úgy érzem mind ketten akarjuk már.Én is. De félek,valahogy nem bízok meg az óvszerben,bármi történhet,kiszakadhat,vagy esetleg ha elélvez kifolyhat belölle.Akkor mielött elélvezne vegye ki?( óvszernél vannak méretek? )légyszi értelmes válaszokat.Köszönöm elöre:)

2013. szept. 11. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
nem kell félni, fölösleges..
2013. szept. 11. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
ha félsz, tényleg jobb, ha vártok vele, és nem is felelsleges. tényleg megtörténhet, amitől félsz, szóval nem alaptalan. csak sokan ezekre fittyet hánynak, mondják, csak nyugodtan, de azért megvan évente az a valahány ember, akiknek pont becsúszik a baba. jól van, csak 1%, de mi van ha pont te vagy az? mindenki csak nevet, hogy úgyis a 99%-ba tartozik mindenki.
2013. szept. 11. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 17 alatt még korai,pláne csak 5 hónap után.ha meg félsz akkor enm állsz készen,ettől nem kell félni.
2013. szept. 11. 18:35
 4/7 anonim válasza:

Ha ennyire nem bízol az óvszerben, akkor menj el nőgyógyászhoz és írass fel fogamzásgátlót. De szerintem nem kell ettől annyira félni, oké, hogy előfordulhat, de ha így állsz hozzá, soha nem fogsz odáig eljutni, vagy el fogsz, de hát nem mostanság. Vegyetek olyan óvszert, ami nem a leggagyibb/legolcsóbb cucc, amúgy vannak méretek, sima meg XL, ha arra gondolsz, hogy biztonság szempontjából méret, akkor is van pl Dure Extra Safe, én még nem használtam, mert én Durex Love-ot szoktam venni, de nekem az is teljesen megfelel még egyszer sem történt baleset, de az Extra Safe állítólag jobban véd, hát kinek mi, nézz utána óvszereknek a netes oldalán is, hogy melyik milyen, aztán vegyél olyat. És nem kell ennyire félni tényleg, ha mégis szakadás vagy más történne, még ott az esemény utáni tabletta. Sok sikert előre is!

19/L

2013. szept. 11. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:
5 hónap az szinte semmi, és azért se feküdj le vele, mert félsz!
2013. szept. 12. 07:11
 6/7 anonim válasza:
Hát szerintem előbb még várjatok egy kicsit, hogy biztosan felkészülj testileg-lelkileg erre a dologra. Ebben a várakozási időben pedig azt javaslom, ahogy a többiek is mondták, nézzetek utána az óvszereknek, hogy melyik lehet a legbiztonságosabb, esetleg menj el a nőgyógyászodhoz fogamzásgátlási felvilágosítás céljából. Amúgy nem kell ettől félned, mert ha olyan emberrel történik meg az első alkalom, akit szeretsz, akkor egy nagyon kellemes élményben lesz részed.
2013. szept. 15. 11:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 21. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!