Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tanácstalan vagyok! Kaphatnék...

Tanácstalan vagyok! Kaphatnék segítséget? (többi lent)

Figyelt kérdés
Adott egy 25 éves srác, és én aki egy 17éves szűz csaj. Semmi tapasztalatom nincs, de a srác nagyon tetszik és ezt ő tudja is. Felajánlotta h leszophatom őt, meg ilyesmik. Akárhányszor rágondolok izgat a dolog, de mégis félek egy kicsit, győzködöm magam h menjek bele, csak a baj az h én egy kapcsolatot is eltudnék képzelni vele, de ő járni nem akar velem. De mi van ha később benne lenne? Nem tudom...help!
2013. szept. 9. 17:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy fáj; valószínűleg lesz még olyan párkapcsolatod, ami ha véget ér, fájni fog, de ez már csak így megy. Most rossz, holnap majd jobb lesz. Találkozol egy helyesebb, kedvesebb sráccal, aki meglátja benned a Nőt is nem csak a lyukat a fejeden vagy a lábad között.
2013. szept. 9. 18:05
 12/15 anonim ***** válasza:

xD mekkorát nevettem :'D :'D

De jó fel, hogy megengedi, hogy leszopd :D:D:D

2013. szept. 9. 19:01
 13/15 anonim válasza:
Ezek a pasik csak erre mennek és ha te többet akarsz, de ő így reagál hát ne várj tőle sokat, hogy egy cumitól majd többet akar ő is. Szerintem felejtsd el, mert hidd el csak rosszabb lesz és őt nem fogja érdekelni, hogy neked milyen szarul is esik... légy okos és ne hagyd magad!!
2013. szept. 9. 23:37
 14/15 anonim ***** válasza:
egyértelmű hogy csak kihasznál.ne menj bele nem így kell elkezdeni hanem egy olyan pasival aki megbecsül és szeret, nem csak jó szo.pj le édesem aztán húzz a rákba palival.
2013. szept. 10. 09:30
 15/15 vakondka ***** válasza:
Gondolj arra, hogy az milyen rosszul fog esni, hogy megteszed neki, aztán megmondja, hogy nem akar veled járni...
2013. szept. 11. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!