Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy lehetne fogást találni a...

Hogy lehetne fogást találni a szűz bátyámon?

Figyelt kérdés

Bátyám 27 éves de még senkije sem volt. Én még a 22-t sem töltöttem be(lány vagyok) de már jópár fiúval sőt számos lánnyal is volt már dolgom. nem felvágok csak érzékeltetni akarom a kontrasztot.barátnőimmel mindig szekáljuk ezzel(félreértés ne essék nem az a cél hogy depressziós legyen vagy ilyesmi hanem lépjen már a tettek mezejére). ő azonnal mindig kivágja magát azzal hogy se nem jóképű se nem gazdag se nem rosszfiú de amúgy se kéne neki felszínes/anyagias /mazohista lány. amikor bizonygatjuk hogy nem ilyen minden lány pl xy sem akkor megmagyarázza hogy mégis és konkrét példákkal szemléltetve érvel hogy azért mert múltkor is ilyennel meg olyannal jött össze. amikor találunk valakit aki nem rossz tulajdonságú az ő felfogása szerint sem akkor meg ő játsza magát hogy neki nem jön be nem azért mert baj lenne vele csak feleségként nem tudja elképzelni és kész.

most mit kéne kitalálnom?

2013. szept. 8. 22:06
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Küldjed rá egy barátnődet.
2013. szept. 8. 22:15
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem szövegelned kell. Ha a barátnőid ilyen nagyszájúak akkor miért nem kezdenek ki a bátyáddal?:D

Ha egy csinos lány felajánlja magát és egy fiú(aki nincs párkapcsolatban) elutasítja akkor az szerintem nagy valószínűséggel nem is vonzódik a nőkhöz.

2013. szept. 8. 22:15
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
szegény csávó, akit meg akarnak menteni, annak a legszarabb
2013. szept. 8. 22:16
 14/35 A kérdező kommentje:

ott vagyok gondban hogyha ráküldök egy csajt akkor igencsak benne van a pakliban hogy a bátyám lekoptatja az pedig elég méltánytalan lenne a lánnyal.

abban viszont egészen biztos vagyok hogy nem homokos

2013. szept. 8. 22:17
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehetne fogást találni a szűz hártyámon?"

Ezt olvastam :D Asszem késő van.

2013. szept. 8. 22:19
 16/35 anonim ***** válasza:
tehát láttad ahogy recskázik nőkre.... te kis huncut, biztos magadhoz is nyúltál
2013. szept. 8. 22:20
 17/35 anonim válasza:
88%
ha egy 27 éves SZŰZ férfi lekoptat egy csajt, aki felajánlkozik neki, az 100% hogy homokos! ha csak nem vallási okból szűz, akkor valami nem stimmel!
 18/35 anonim ***** válasza:
77%
Valamelyik bevállalósabb barátnőd letámadja és kész.
 19/35 A kérdező kommentje:

már nem azért de a legtöbb homokoson látszik hogy homokos...még azokon is akik rendre a fiú szerepet játszák.

ő egyszerűen nem az.most gondolkodok mivel támasszam alá de azért én jó emberismerő vagyok őt megaztán régóta ismerem

2013. szept. 8. 22:23
 20/35 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nem akar ilyen ribit maga mellé mint te. ???
2013. szept. 8. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!