Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elveszteni haverral?

Elveszteni haverral?

Figyelt kérdés

A legjobb barátom és én szoktunk beszélni a témáról. Tudom, hogy szeretné és alkalom is lenne rá, csak rajtam múlik. Ő egy olyan barát, hogy jobban szeretjük egymást, mint egy szerelmespár és tudom, hogy vigyázna rám... ő se túl tapasztalt ezen a téren, de már nem szűz. Sokszor kívánom őt, de mégis van bennem egy kis félelem, hátha nem lenne jó, esetleg rosszul sülne el az egész. Nektek van valamilyen hasonló tapasztalatotok? Javaslatok?

Ami azt a részét illeti, nagyon felelősségteljes embernek tartom magam és őt is. Tisztában vagyok a kockázatokkal és védekezni is fogunk mindenképp. És nem divatból tenném!:) Előre is köszönöm a válaszokat:)

15/l

2013. szept. 1. 23:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyi lesz a barátságnak. Ha már meg akar kúrni akkor mégsem az a fedhetetlen csupaszív haversrác ;)
2013. szept. 2. 00:49
 12/17 viktor123456 ***** válasza:
0%
Ha jóbarát ne szxrozz. :-) dugjatok oszt kész. :-)
2013. szept. 2. 07:01
 13/17 viktor123456 ***** válasza:
0%
De egyébként egy jóbaráttal talán jobb is. Nincs szakitas, ami tonkre tenné az élményt. :-)
2013. szept. 2. 07:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha te 'jobb lány' vagy, miért nincs barátod?
2013. szept. 2. 13:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért kockáztatnád meg, hogy tönkremenjen a barátságotok amiatt mert már ugy széttennéd a lábad...Barátok vagytok, nem a szerelmed. Gondolj arra, hogy te soha nem tudod majd meg ha megteszed, milyen érzés szerelemből elveszíteni a szüzességed.Maradjatok barátok, jön majd egy fiú akivel megteszed, és nem itt kérdezgeted, hogy megtedd-e!
2013. szept. 2. 15:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Butasag amire keszulsz es eleg korai is! Szerelembol kell elvesziteni, nem azert mert a legjobb haveroddal megbeszelted...Az elso az eleted vegeig elkiser, es bizony befolyasolja a kesobbi szexualis eletedet.

Nekem pl. mindent elsopro szerelembol tortent az elso, annyira imadtuk egymast, hogy abba bele kellett halni, es minden volt, gyertyafeny, halk zene, finom bor, telihold, csillagok...Eletem legcsodalatosabb elmenye volt, pedig mocskosul fajt, megis ha erre gondolok tele lesz a szivem szerelemmel es boldogsaggal, pedig belehaltunk abba a kapcsolatba ketszer is a fiuval...

Barattal nem tudtam volna elkepzelni, foleg mert en nem kivanom a barataimat.....ennek semmim ertelme!

2013. szept. 2. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
én nem tenném. ő nem bánná meg, de te lehet, hogy igen. utána azt hiszed, hogy minden menne a további kerékvágásban? ez kizárt, valamerre dőlne a mérleg, vagy összejönnétek, vagy vége lenne a barátságnak...
2013. szept. 2. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!