én 17 éves lány vagyok! és szeretném meg kérdezni hogy télleg ciki-e az hogy én még szűz vagyok! Sokan mondták már hogy inkább menjek el apácának mert már nem érne hozzám senki! ez igaz?
17 évesen teljesen normális. Az emberek többsége az ideális 18-20 között veszítik el.
De hogy mi a rákért írnak ide állandóan ultragáz huszonéves szüzek, azt nem tudom! Semmi közük már a tiniléthez!
Én 20 voltam, és örülök neki, hogy vártam. és bármit mondanak, hidd el, a férfiak szeretnek az elsők lenni :D
Nem izgulnak, mert nincs összehasonlítási alapod, (élvezeti előnyökkel is jár), és úgy érzik hatalmul van a tested felett, csak nekik, senki másnak :D
És ha elön az igazi, birtoklási vágyat fog érezni :D Te se akarnád azt hallani, hogy te vagy a 127. (habár az ő esetükben szerintem más a helyzet. pedig messze áll tőlem a határozatlan elnyomott nő szerep, de nekem kell egy nagyfokú bizalom és gyengédség, viszont a páromról nem gondolom, hogy annyi csajhoz fűzték érzelmek amennyivel volt. Különben fülem behuzva rohannék, hogy ennyi embert szeretett, belőlem is kifog szeretni) szóval mentálisan máshogy csapódhat le bennük.
De még 5 év, és meg fogsz botránkozni a mai fiatalokon :D Kitartást, és ne tegyél olyat, amit nem akarsz, csak mert más rád erőlteti.
(amúgy a lányok a te korodban nem tudatosan de gonoszak). Ha befolyásolni akarnak, és nem azt mondják, hogy a saját érzelmednek megfelelően dönts, az azt jelenti, ők megbánták egykét saját döntésüket a téren, és szorongnak ha eszükbe jut, és irigylik, hogy Te még nem érezted.
Ugyanis evés olyan lány van, aki egy elhmarodott együttlét után nem érzi koszosnak és bűntudatosnak magát. Mélyen legbelül. 23 éves koromra eljutottam oda, hogy őszintén kimondjuk a barátnőimmel egymásnak: jó volt szerető volt, de valami szorít, és zavar.
ez nem a jobb bánni mint megijedni kategória, ez a ne tedd meg ha nem állsz készen kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!