Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves voltam amikor lefeküdt...

15 éves voltam amikor lefeküdtem a barátommal. Ez Elítélendő?

Figyelt kérdés
Én 14 és fél éves voltam , amikor össze jöttem vele. 15 évemet betöltöttem és lefeküdtünk.Nem bántam meg.Eleinte nem csináltuk rendszeresen. Most 18 vagyok , még mindig együtt vagyunk, nagy a szerelem. Ezek után is gáz dolog , hogy elveszítettem 15 évesen ?

2013. aug. 25. 02:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
Igen, elítélendő. Akár 3 év letöltendő fegyházbüntetést is kaphatsz érte.
2013. aug. 25. 02:56
 2/13 anonim ***** válasza:
39%
Nem tartom normálisnak 15 éves gyerekként elveszteni, de erre tart a világ. Amúgy meg a Te életed
2013. aug. 25. 02:57
 3/13 anonim ***** válasza:
16%
"Sok a r*banc lány,akit éjjel látok, elkapkodott baszás helyett miért nem vártok?"
2013. aug. 25. 02:59
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Határ eset :)
2013. aug. 25. 03:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden eset egyedi. Többnyire még sem testileg, sem lelkileg nem érettek az emberek 14 évesen a szexre. Aztán a testi érettség már meglesz, de a lelki többnyire még nem. De ez csak általában van így. Ha pontosan tudod, és felméred a tetteid következményeit, és e szerint cselekszel, talán nem elítélendő. De a dolog mindig két emberen múlik!!!
2013. aug. 25. 03:19
 6/13 DreamWeaver ***** válasza:
100%
Semmi gáz nincs benne. 14-15 évesen nemi életet kezdeni nem mai "találmány". Volt ez így 20-30-40-50 évvel ezelőtt is. Én mondjuk a 14et alsó határnak érzem. Vannak korábban érő, és későbben érő lányok. Nagy mértékű csőlátás kell ahhoz, hogy ezt bárki is elítélje. Nem az a lényeg, hogy mikor kezded, hanem az, hogy milyen körülmények között. Nemrég itt GYK-n is körbefutott egy törvénymódosításról szóló cikk, ami arról szólt, hogy 14. életévre tolták le a szexuális kapcsolatteremtés legális limitjét. Abban a cikkben volt egy felmérés is, mely szerint a végzős általános iskolai évfolyamok tanulói (vegyesen fiúk és lányok) 10%-a 13 évesen már nem szűz. Ha tetszik ha nem, erre tart a világ és nem a szóban forgó korosztály tehet róla. Lehet ezt elítélni, én személy szerint nagy hangsúlyt fektetnék az említett korosztály oktatására és felkészítésére a témában. Te kedves kérdező nem brahiból, hanem érzelmek által vezetve feküdtél le a barátoddal, akivel 3 év elteltével (állításod szerint) még mindig együtt vagy és nagyon szeretitek egymást. Szerintem ez a tartósság irigyelhető példa lehetne az 5-10 évvel idősebbek számára is.
2013. aug. 25. 03:33
 7/13 A kérdező kommentje:

3. Köszi a kedves kis idézetet, de nem vagyok r***nc :) !

6. Végre valaki. Köszönöm ,teljesen igazad van és nem 14 voltam , hanem 15 múltam pár hónappal .Persze nagy a szerelem , nem véletlenül írtam . :)

2013. aug. 25. 03:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha 4 év után is együtt vagy vele és szeretitek egymást, az komoly, tartós kapcsolatnak mondható.

Fiatalok voltatok, de ebben az esetben nem elítélendő, ugyanis együtt maradtatok.

Az a probléma, hogy a ti esetetek 1000-ből 1 ha ilyen van. A többi csúnyán végződik. A lányt megdugják, otthagyják vagy a lány akar menőzni a barátnői előtt és ő dugatja meg magát egy buliban egy ismeretlennel, ezzel van a probléma.

De ez kortól függetlenül elítélendő. Egy 18-20 éves szűz lánynál még durvább, hogy ha már addig tartogatta, akkor valami buliban veszíti el valami trógerfattyával.

2013. aug. 25. 04:28
 9/13 anonim válasza:

Már mért lenne elítélendő?

Sokkal inkább az a ,,gáz dolog" ,hogy mások megerősítését várod afelől,hogy hibát követtél-e el ezzel a döntéseddel. Ez arra enged következtetni,hogy nem voltál teljesen biztos a dolgodban,és egy kis részed bánja,hogy ilyen hamar történt meg a dolog. Véleményem szerint ha így 3 év után is felmerül benned a kérdés,kétely,hogy ez gáz-e,illetve másoktól vágysz annak a megerősítésére hogy ez biztosan nem r*bancos-e,akkor még nem voltál egészen felkészülve lelkileg rá.

De hogy egy ,,történetet" is mondjak,a sógornőm pl 13 évesen veszítette el(most 21 éves) a szüzességét. A bátyámmal együtt 3 pasival volt,a bátyámmal 16 évesen jöttek össze,azaz már 5 éve együtt vannak,jegyben járnak. K*rv*a lett-e ő attól,hogy az első szerelmével 13 évesen elvesztette?NEM! Érett gondolkodású,ritka rendes ember,egy jó állással,tervekkel. Szóval, ennyit tudok mondani erről.

16/L

2013. aug. 25. 13:09
 10/13 anonim ***** válasza:
57%
Az számít ri.ancnak aki 15 évesen nulla tudással szexel és butus én is 15 voltam de már tudtam mi a szex éés védekezés és én is azóta együtt vagyok vele 5 éve tehát ha nekem valaki azt mondja r.banc vagyok ezért azt jól felpofoznám.
2013. aug. 25. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!