Lefeküdtem a barátommal, már kétszer de egyik alkalommal sem véreztem. De aztán amikor megujjazott elkezdtem vérezni. De hogy épp akkor?
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 20:41
1/4 anonim válasza:
Az ujja nagyobb, mint a farka. Sajnállak:/
2/4 A kérdező kommentje:
előtte is ujjazott már de nemvolt semmi...
2013. aug. 12. 20:47
3/4 k4lm0p1r1n válasza:
Nem minden csaj vérzik aki elveszti. Két barátnőm szűz volt, egyik sem vérzett. És igen 100% hogy szüzek voltak. Ha ujjazás közben elkezdesz vérezni akkor vagy megjött, bár szerintem ezzel tisztában lennél, vagy az előző együttléteknél lehet szereztél egy kisebb sérülést. VAGY elsőre nem sikerült szűzteleníteni, majd másodszorra igen, de ujjazás közben jött ki a vér. Ez sem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!