Hogy találhatok egy olyan lányt aki elvenné a szüzességem?
Figyelt kérdés
Bp-en2013. aug. 24. 23:11
3/10 A kérdező kommentje:
16
2013. aug. 24. 23:20
4/10 anonim válasza:
Hat ez eleg gaz hogy a neten keresed ezt az embert....de nem hiszem hogy a sok ember kozott ne lenne egy olyan aki illik hozzad es letudsz vele fekudni
6/10 A kérdező kommentje:
csak lány jöhet szóba..
2013. aug. 24. 23:43
7/10 anonim válasza:
Rosszlanyok, Beszamolok, stb. Ezeken az oldalakon bőven találsz ilyen lányokat. "Részletkérdés", hogy pénzért csinálják.
8/10 anonim válasza:
Szerintem meg 16evesen ne azon legyel hogy lefekudj valakivel hanem tanulj hogy normalis ember legyen beloled es kesobb tapadjanak rad a nok szerintem me ra is ersz a szex kerdessel
9/10 anonim válasza:
Én pesti vagyok,imádok szexelni,ha küldesz képet privátban és hogy hogyan szereted a szexet,akkor lehet róla szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!