Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hol találhatok neten olyan...

Hol találhatok neten olyan csajt aki elvenné a szüzességem?

Figyelt kérdés
Akár lehet idősebb is 30-40 közötti is, én 19 éves vagyok. De légyszi ne olyan válaszokat adjatok, hogy menjek el kurvázni...
2008. jún. 29. 17:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem mondjuk.. te már most kurvázni akarsz..
2008. jún. 29. 17:48
 2/14 anonim válasza:
84%

Igen drága dolog manapság egy kurva, főleg ha az ember szüzességéről van szó. Inkább felmegyünk a netre, és keresgélünk, hátha akad majd egy lány/asszony, aki elveszi nekünk pusztán jófejségből. Még az sem baj, ha egy 150 kilós kiégett hiv+ prosti, a lényeg hogy te elveszítsd, meg legyen pénzed utána is. Az meg sem fordul a 19 éves fejedben, hogy talán barátnőt szerezz (hopp, az is viszi a pénzt, na meg oda értelem +stílus is kell) hiszen hogy nézne az ki, hogy 19 évesen csajod van? Kinéznének a helyi WoW klánból... Egyáltalán tudod mi az hogy csajozni?

Te is egy otthon ülő kockagyerek lehetsz, akinek nincsenek barátai, kiközösítették a suliban, a szüleid nem engedtek el sehovás, stb, stb.

Pontozzatok le nyugodtan, attól én még igazat írtam.

2008. jún. 29. 17:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan ennyire selejt vagy hogy ahelyett hogy barátnőt keresnél, ilyen baromságokon gondolkodsz?? Emeld fel a segged a gép elől és menj el csajozni, vagy gondolod a szüzességed is a neten fogja elvenni valaki?
2008. jún. 29. 17:52
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés
2008. jún. 29. 17:55
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
A chat.hu-n találsz ilyet, esetleg lovebox.hu, goldengate.hu "társkereső" részei. A véleményemet nem fejtem ki, valóban nem ez volt a kérdés.
2008. jún. 29. 18:03
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem mondjuk, hogy kurvázz. Gondolom azt se mondjuk, hogy keress barátnőt, mivel csak a szüzességed kell, hogy elveszítsd. Hát akkor keress egy istállót, hiszen neked mindegy csak elveszítsd.
2008. jún. 29. 18:09
 7/14 anonim ***** válasza:
45%
www.ingyenkurva.hu
2008. jún. 29. 18:16
 8/14 anonim válasza:
56%
www.virgoboy.hu
2008. jún. 29. 20:12
 9/14 anonim válasza:
86%

Mi ez az ellenszenv a WoW-val szemben? :P

Amúgy meg mitől lesz azzal jobb ha egy vad idegen mindenféle betegségekkel "megáldott" egyén elveszi a szüzességed? Attól te most nagyfiú leszel? Mehetsz dicsekedni, hogy na én már nem vagyok szűz? Hát gratulálok ha neked ez kell ahhoz, hogy nagyfiúnak érezd magad valószínűleg kb annyi az esély rá, hogy találsz így valakit mint annak, hogy az elkövetkező 20-30 évben normális párkapcsolatod legyen, ha egyáltalán eszedbe jut ilyesmi.

Szerintem rendelj magadnak valami guminőt, tök praktikus :P

2008. jún. 30. 00:03
 10/14 anonim ***** válasza:
86%
Figyike!!! 1 így nem ér semmit elveszíted v kivel akivel beszélsz 1-2 vagytöbb napot.... szerelem nélkül hijába veszted el !!! de majd megtudod milyen érzés !!!több barátnőm is igy veszítette el és 90% ban rossz élmény volt de te tudod de fogd magad menny el pl:Rio, Bank, ott vannak elégé rámenős csajok akivel elveszítheted !!! Nah csáóó
2008. jún. 30. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!