Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hol találhatok neten olyan...

Hol találhatok neten olyan csajt aki elvenné a szüzességem?

Figyelt kérdés
Akár lehet idősebb is 30-40 közötti is, én 19 éves vagyok. De légyszi ne olyan válaszokat adjatok, hogy menjek el kurvázni...
2008. jún. 29. 17:38
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Szerintem azért akarod ezt mert amugy senki nem áll szóba veled, és neten könnyebb találni valakit.De könnyen lehet hogy úgy is bukta lesz.:) Szarügy, ez van:D
2008. jún. 30. 17:31
 12/14 anonim válasza:
100%
egyetértek a második kommentáloval! bár nem az a kérdés de hasznos lehet számodra elgondolkodni azon amit irtak mert igazuk van attol nem leszel vagany gyerek amitol elveszited a szuzesseget inkabb keresnel egy baratnot! elgondolkodhatnal az ilyen dolgokon (nem serteskent,de ha eltudsz gondolkodni es nem csak azon jar az eszed hogy elveszitsd mar a szuzesseged) egyszeruen ez mar szanalma! bocsi de szerintem olyan valaszokat kaptal attol eltekintva hogy nem az a kerdes hogy benohetne mar vegre a fejed lagya!!! ja és bocsi semmi nem sertesnek szantam!!!
2008. júl. 1. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Elöttem szólóknak igaza van ettől akarsz nagyfiúnak látszani?
2008. júl. 10. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát bocsi,de sztem érdemesebb lenne,ha talán elmennél egy buliba,ahol a saját korosztályoddal találkozhatsz.Ott tuti,találsz egy csajt,akinek nincs pasija,jah és mellesleg ne csak azért szállj rá mert egy egyéjszakás kalandot akarsz.Tudom nem könnyű szerelembe esni de ha nem is ismerkedsz és nem keresed nem teszi be senki a postaládádba.Lényeg,hogy keress egy lányt,akivel rendes kapcsoltat kialakíthatsz,és majd ha már minndketten úgy gondoljátok biztos megtörténik a dolog. :)
2009. jan. 10. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!