Szerintetek készen állok a sexre? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! 11 hónapja járok a barátommal és nagyon szeretjük egymást. Én 16 éves vagyok,a barátom meg 18 és még mindketten szüzek vagyunk. Ő mondta nekem hogy le szeretne velem feküdni de ha én még nem állok készen akkor még ő is vár. Az igazság az hogy én már elég régóta szeretném de nem tudom mit tegyek.2013. aug. 21. 22:09
1/11 anonim válasza:
Előtte pettingeljetek sokat, és utána csak nyugodtan. Már javában készen állsz rá. :)
3/11 anonim válasza:
"... de nem tudom mit tegyek."
Vegyél gumit!
5/11 anonim válasza:
Nem véletlenül rinyálsz. Mert még nem vagy készen. És fosol hogy nem várna 18 éves korodig, amikor normális körülmények között(fosás és rinya nélül élvezet) lenne az első neked is.
6/11 anonim válasza:
Ha ezen az oldalon kérsz megerősítést ismeretlen emberektől, akkor még nem vagy kész.
Mikor VALÓBAN készen állsz, akkor nem fogsz senkit megkérdezni, hogy készen állsz-e, főleg névtelen embereket nem, hanem ÉREZNI FOGOD, hogy MOST akarod.
De jelenleg annyi történt, hogy a barátod bogarat ültetett a füledbe és te még nagyon bizonytalan vagy.
7/11 anonim válasza:
Azt írtad, hogy már te is régóta szeretnéd, ha így van, akkor mi tart vissza? Ha már 11 hónapja együtt vagytok és 18 évesen tudott várni akkor tényleg szeret, ne izgulj ha szeretitek egymást jobban is vigyáztok egymásra.
8/11 anonim válasza:
Akárhogy is döntesz, én azért kiugrasztanám a nyuszit a bokorból azzal, hogy neki azt mondanám, hogy még nem állok készen. Megfigyeled a reakcióját és ha tényleg betartja a szavát, akkor még mindig odaadhatod magad neki. De ha elkezd dühöngeni, hogy mekkora egy kurvä vagy és nem pazarol rád több időt, vagy megváltozik, távolságtartóbb lesz, más lányokkal kezd el flörtölni vagy mindenáron rá akar venni, hogy feküdj le vele, akkor gondold végig a dolgot. Megkímélheted magad egy hatalmas nagy csalódástól.
9/11 anonim válasza:
Nem állsz készen, mert ha készen állnál, akkor nem írtad volna ki ezt a kérdést!!!
10/11 anonim válasza:
Én is le szeretnék veled feküdni. :) Meg minden fiatal csajjal. :D
Ez csak egy dolog. Próbáljátok meg, és ha nem megy akkor vártok még. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!