Mit tegyek? A barátommal 2 évig voltunk együtt, szex nélkül, mert tudta, hogy én még szűz vagyok, és hát. Még nem állok készen.
2 évnél többet senki nem fog rád várni
szerintem a pasid a hülye, hogy nem keresett még egy érettebb lányt
kuka,hagyjad!
ez már eséjtelen számára!
ha tudott volna várni akk még vár!
2éve együtt vagytok szex nélkül és még csak most csalt meg?
ellenzem a megcsalást és nem volt helyes a részéről,de nincs olyan aki ennyit várna rád
ha szeretnéd már kész lennél rá,és természetes hogy vannak igényei
1. Sztem nem ez volt neki az első a 2 év alatt
2. Aki azt mondja h hülye h 2 évet várt: És mi lett volna ha nem félredug hanem tisztességgel megmondja h ő már nem tud tovább várni
Kérdező: Ez egy tapló kuki. Vissza ne menj hozzá. Ha azért fekszel le vele amit csinált attól neked nem lesz jó ha meg nem fekszel le vele akkor tovább fog csalni. am sztem azért kamuzhatta h tud még várni mert kellett volna neki a szúz p.nci. Én soha többet nem hinnék neki.
hány évesek vagytok?
amúgy a 2 év hosszú idő, ezt előre lehetett borítékolni, mikor olvastam a telefonja van Nálad, egyből tudtam mi lesz,
sajnos nem TE vagy az első aki így jár, ha ennyi időt kell rá várni
nem tudom ennyi idő alatt hány bővel volt, de vagy egy volt folyamatosan, na most ez is elgondolkodtató, a másik lehet többel
szóval inkább ezt most hagyjad, a bizalom elveszett, azt nem lehet így visszaépíteni, ehhez annyi idő kell, hogy se Te se Ő nem fogja ezt bírni N
2 év alatt én azt gondolom, hogy már rég elég erősnek kellene lennie egy kapcsolatnak az első szexhez. Ott már kiderülnek az érzelmek, amik elmélyülnek, ott már meg kell legyen a bizalom, meg minden. Én nő vagyok, nem is tinikorú, hanem felnőtt, de ha nem 13-14 éves vagy, akkor én is azt mondom, hogy ettől tovább senki nem várna!
De amúgy nem volt szép tőle, hogy megcsalt. Ha nem bírt tovább várni, akkor azt a szemedbe kellett volna, hogy mondja és ha ez neki annyira gondot jelentett, akkor szakítani kellett volna veled és akkor mehet és szexelhet, akivel akar.
Én nem fogadnám vissza, mert nem volt őszinte és megcsalt, de ha ezután találkozol valaki mással, ne lepődj meg, ha nem fog még ennyit sem várni.
De nyilván ezt te érzed, hogy felkészültél-e vagy sem. Csak azért nem kell szexelni, mert a másik akar, csak ne érjen meglepetés, ha valakinek egy idő után elég a várakozásból, főleg egy 2 éves kapcsolatban. De még egyszer hangsúlyozom, ha nem 13-14 éves korú vagy. Mert akkor elhiszem, hogy nem érzed magad érettnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!